Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu s-a născut pe 16 iunie 1973, la Bucureşti, şi este una dintre cele mai controversate vedete din România. Bruneta, poreclită Querida, a cochetat cu mai toate ramurile showbiz-ului, putând fi considerată moderatoare şi prezentatoare tv, cântăreaţă şi actriţă.
Oana Zăvoranu a apărut în atenţia publicului în 2000, când a participat la un reality-show, „Vară pentru doi”, difuzat de postul de televiziune TVR2.
Apoi, în 2002 a apărut în serialul La Bloc. Au urmat apariţii în diverse filme artistice sau seriale: Modigliani, Numai Iubirea, Păcatele Evei.
Vedeta a fost foarte activă şi în domeniul televiziunii, ea realizând şi prezentând mai multe emisiunii. Prima dintre acestea a fost în 2006, când a prezentat emisiunea Corazon Latino. Apoi a urmat Preludiul, iar din 2009 a semnat un contract cu Kanal D, unde prezintă emisiunea „Pact cu Diavoliţa”.
În 2007, Oana Zăvoranu a debutat şi în muzică, lansând albumul „Mai bună ca niciodată”.
În 2006, Oana s-a căsătorit cu Pepe, un solist de muzică latino şi tot în acelaşi an, Zăvoranu a început să se judece cu mama ei pentru averea lăsată de tatăl vedetei. În 2011, Pepe și Oana s-au despărțit, provocand un iureș mediatic.