MENIU CAUTĂ
09 Noi. 2018 16:14

Andreea Raicu vorbește deschis despre viața personală. ”Prefer să fiu singură, decât să fiu cu cineva cu care nu rezonez”

Distribuie

Andreea Raicu este o femeie deschisă care nu se sfiește să vorbească despre viața ei personală, cu bune și cu mai puțin bune. Ea este invitată în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, unde va dezvălui amănunte mai puțin știute despre ea și relațiile ei, atât cele profesionale, cât și cele personale.

Andreea Raicu mărturisește că în copilărie tatăl ei îi spunea adesea că nu se va descurca singură și mereu va depinde de cineva, iar acest fapt a ambiționat-o ca la maturitate să fie exact în extrema opusă, aceea în care nu a acceptat niciodată să depindă de cineva, pe niciun plan.

'Nu am depins niciodată de nimeni. Evident, am lucrat în echipă, au fost oameni care m-au ajutat foarte mult, alături de care a realizat lucruri importante, dar niciodată nu am depins de cineva în niciuna dintre relațiile pe care le-am avut, indiferent despre ce relații este vorba. Am muncit pentru tot ceea ce am. Se regăsesc și în cartea mea aceste nevoi – nevoia ieșită din comun de independență și dorința de-a face totul singură.  Cumva, femeile din ziua de azi vor să facă totul singure și ajungem să ne transformăm în niște bărbați aflați în corpuri de femei. E păcat că uităm să fim femei și uităm să ne bucurăm de feminitatea noastră', spune Andreea Raicu în cadrul emisiunii 'Refresh by Oana Turcu', de la Antena Stars. Pe de altă parte, Andreea Raicu spune că nu mai acceptă pe oricine în viața ei 'doar de dragul de a fi într-o relație': 'Eu nu mi-aș pierde timpul cu cineva cu care nu rezonez, cu care nu am aceleași valori și principii. Prefer să fiu singură, decât să fiu cu cineva cu care nu rezonez'.

Recent, Andreea a vorbit despre traumele prin care a trecut. Vedeta a scris pe blogul personal un mesaj, în care le împărtășește fanilor, de ce urăște despărțirile. Fosta prezentatoare tv are 41 de ani, însă a avut de-alungul timpului mai multe relații eșuate.

Citește și

VIDEO/ Turneul din SUA anunțat cu surle și trâmbițe de Adi Sînă se desfășoară… în restaurante!

 

Loading...
Comentarii