MENIU CAUTĂ
05 Apr. 2017 17:20

Brigitte Sfăt a plecat din casa lui Ilie Năstase. Cei doi s-au despărțit. “Au fost discuții și am decis să ne separăm”

Distribuie

Brigitte Sfăt a plecat din casa lui Ilie Năstase. Cei doi s-au despărțit, iar bruneta s-a mutat într-un alt apartament. Soția fostului tenismen a făcut declarații incredibile, în direct "La Măruță".

Brigitte Sfăt a plecat din casa lui Ilie Năstase, după o perioadă tensionată în relația lor. Bruneta a declarat că soțul ei i-a cerut să părăsească locuința în care au locuit împreună.

Brigitte Sfăt a plecat din casa lui Ilie Năstase. Cei doi s-au despărțit

Brigitte Sfăt a plecat din casa lui Ilie Năstase și sunt la un pas de divorț

„Am avut nişte divergenţe, mi-am făcut bagajele şi am plecat şi în momentul de fata suntem separaţi. Suntem încă soţ şi soţie… Uite aşa stăm separaţi. Aici vă las pe voi să descoperiţi, în case diferite sau în paturi separate. A fost dorinţa lui la momentul acela. Mi-a zis, 'Brigitte, vreau să pleci din casă'. Stau în apartamentul meu. Au fost discuţii şi am hotărât să ne separam o perioadă. Discuţiile au apărut acum o lună şi ceva', a spus Brigitte la Pro tv.

Atunci când realizatorul tv a încercat să afle dacă cei doi mai sunt sau nu împreună, bruneta a lăsat loc de interpretări. 'În momentul de faţă suntem soţ şi soţie, foarte buni prieteni' a mai explicat Brigitte, care în curând își va inaugura magazinul de haine, situat într-un mall din Capitală.

Cei doi formează un cuplu din anul 2010. Amândoi au mai fost căsătoriţi. Ilie Năstase are cinci copii din căsniciile anterioare, iar Brigitte Sfăt, doi.

În august 2016, Brigitte și Ilie Năstase au anunțat că se despart, Brigitte fiind hotărâtă să pună punct căsniciei, pentru a se ocupa de problemele de sănătate cu care se confruntă, în condițiile în care nu găsește sprijin în partenerul ei de viață.

„Eu eram la un pas să mor, iar Ilie era mai mult preocupat de starea lui de sănătate decât de a mea. Fusese și el operat de hernie inghinală, înainte ca mie să mi se descopere cheguri de sânge la plămâni, dar se concentra mai mult pe starea lui de sănătate. Atunci venea la mine la spital doar când își făcea el tratamentul de recuperare, stătea puțin și pleca, nu conștientiza că sunt grav și că pot să mor', povestea atunci soția fostului tenismen.

Loading...
Comentarii