Gina Pistol recunoaște că a avut probleme cu bărbații: “Le era teamă să se bage în seamă cu mine!”/ VIDEO EXCLUSIV

Data: 29 Dec. 2016

De 3 ani, viața sentimentală a Ginei Pistol pare aranjată, ea fiind iubita lui Alin Cocoș. În trecut însă, blonda a avut probleme serioase cu bărbații, pe care nici ea nu își explică de ce îi…intimida.

Gina Pistol nu a dus lipsă niciodată de admiratori, însă puțini au fost cei care s-au încumetat să o abordeze. Pe unii, ceva din comportamentul ei îi făcea să stea la distanță, iar alții nu au reușit să înțeleagă felul ei de a fi, implicit glumele din dotare.

“Nu o să mă creadă nimeni, nu știu, cred că intimidez bărbații”, a recunoscut ea acum când e ca și luată de Alin Cocoș.

01-gina-pistol-938a4964.jpg

Glume, glume dar până la un punct

Dacă unii domni s-au resemnat și nu au reușit să ajungă în preajma vedetei TV, alții au interpretat greșit reacțiile Ginei Pistol, așa că blonda s-a văzut nevoită să aplice o altă tactică.

“Eu sunt foarte simpatică și sociabilă, asta nu înseamnă că răspund pozitiv oricărei invitații sau oricărui telefon. Adică am o limită pe care mi-o impun singură, am un stil de a glumi care nu este înțeles de foarte multă lume, iar uneori când simt că persoana respectivă nu a înțeles că eu glumesc, știu să bat frumos în retragere, să ies diplomat dintr-o discuție care nu-l avantajează”, ne-a povestit ea situații a căror protagonistă a ajuns.

Gina Pistol: “Nu am fost niciodată o vânătoare de bărbați”

Prezentatoarea emisiunii “Star Chef” de la Antena 1 mărturisește că nu a fost niciodată genul de femeie care să facă primul pas într-o relație, cu toate că era conștientă de faptul că punea bărbații pe fugă fără să voia ei.

“Toate avem plăcerea de a flirta, dar nu îmi place să abordez eu bărbații. Nu știu, cred că pur și simplu există chimie. Nu am fost niciodată o vânătoare de bărbați. Știam de bărbați care mă simpatizau, dar cărora le era teamă să se bage în seamă cu mine și nu înțelegeam de ce”, a declarat, pentru Libertatea, Gina Pistol.