14 Feb. 2018 13:00

VIDEO EXCLUSIV/Daniel Iordăchioaie și-a uitat parola de la telefon cât a stat la Ferma Vedetelor. „Acum am alte preocupări”

Distribuie

Participarea la Ferma Vedetelor nu a însemnat pentru vedete doar multă muncă și reîntoarcerea la origini, ci și deconectarea de viața cotidiană. Astfel că, timp de trei luni, concurenții au stat fără telefonul mobil, fără televizor și alte gadget-uri. După această „cură' la sfârșitul filmărilor Daniel Iordăchioaie și-a uitat parola de la telefonul mobil.

Provocați să se reîntoarcă în timp și să trăiască ca acum 100 de ani, vedetele s-au adaptat situației și au renunțat complet la noua tehnologie. Ca idee, participanții de la Ferma Vedetelor nu aveau nici măcar un ceas, ci se orientau în funcție de soare. „A fost super tare fără telefon și televizor. Crede-mă că eu după ce am ieșit de la „Ferma Vedetelor' îmi uitasem parola la telefon. Eu nu am simțit lipsa. A trecut ceva vreme de când am filmat și zic sincer că m-am uitat de vreo două ori la televizor de atunci. Nu mai simt nevoia. Să mă uit. Acum am altfel de preocupări, m-am obișnuit altfel. Personal nu am simțit nevoia. Este adevărat, simțeam la un moment dat nevoia să mai vorbesc cu copiii mei, să văd ce mai fac, să-i mai aud și atunci era mai greu, dar altfel chiar nu am simțit nevoia', ne-a declarat Daniel Iordăchioaie care în momentul în care a plecat de la Fermă a avut nevoie de câteva minute pentru a-și reaprinde telefonul mobil, asta pentru că nu mai știa parola.

Comentarii