20 Iul. 2018 21:00

Raluca Zenga ar vrea să se mute în America. „Ne dorim să mai stăm 10 ani în Dubai sau Europa și după aceea să ne mutăm în State”

Distribuie

Reîntorși în țară pentru a-și revedea familia și prietenii, Raluca și Walter Zenga se pregătesc de o vacanță ce se întinde pe o lună și jumătate. Deși locuiește în Dubai, Raluca Zenga ar vrea să se mute în America, însă deocamdată pune pe primul plan cariera soțului ei și necesitățile celor doi copii.

Dacă în alți ani, Raluca venea în România încă de la începutul verii, de această dată soția lui Walter Zenga a ajuns chiar la mijlocul sezonului estival, însă cu promisiunea că va recupera fiecare zi pierdută. „Noi venind din Dubai ne bucurăm de soare cam tot anul. Am întârziat ce-i drept anul acesta pentru că au terminat copiii școala la început de iulie. Până ne-am făcut serbările, până ne-am pregătit bagajele, dar asta înseamnă că mai avem cam o lună și jumătate de plimbări și acum împreună cu soțul meu ne făceam planul de atac. Făceam itinerariul să vedem pe unde ajungem în vacanța asta', ne-a povestit Raluca, completând că după ce vor vizita rudele și prietenii din România, vor merge la cele din partea lui Walter în Italia și apoi vor vizita și Grecia. „Deja în Dubai este foarte cald acum și nu mai ai acel confort de a sta la plajă să te prăjești ca o clătită, nu mai e nicio plăcere. Probabil o să mergem puțin în Grecia, o să mergem în Italia la rude și ne cultivăm un bronz mediteraneean. Cel din Dubai, recunosc, că-l am tot anul, mai puțin începând cu luna mai și iunie'.

Comentarii