MENIU CAUTĂ
28 Aug. 2018 16:04

FOTO | Maura Tierney a fost lovită de o mașină. Actrița cunoscută pentru rolul din ER a fost transportată la spital

Distribuie

Actrița de 53 de ani a fost lovită, luni, de o mașină în timp ce mergea pe bicicletă în Marina Del Rey, California. Starul din serialul The Affair a fost transportată la un spital imediat după incident. 

Maura Tierney a fost fotografiată de paparzzi imediat după accident. Ea a fost luată de o ambulanță și dusă la un centru medical din apropierea locului în care a avut loc accidentul. Din fericire, actrița nu a suferit răni majore și a fost externată, potrivit Daily Mail.

Cele mai cunoscute roluri în care a jucat Maura sunt ca Lisa Miller în NewsRadio, ca Audrey Reede in Liar Liar, ca Abby Lockhart serialul ER – Spitalul de urgenţă și ca Helen Solloway în The Affair, serial pentru care a câștigat, în anul 2016, Globul de Aur.

Ea a mai jucat și în serialul de succes The Good Wife și ar fi trebuit să joace și în Parenthood, dar nu a mai putut accepta rolul pentru că în anul 2009 ea a fost diagnosticată cu cancer mamar. A suferit o operație de extirpare a tumorii în același an și a terminat tratamentul în anul 2010.

Sursă Foto Northfoto.


Polițistul infectat cu HIV la o clinică din București a murit pe patul de spital


 

Citește mai multe despre Maura Tierney și spitalul de urgenta pe Libertatea.

Comentarii