Mergi direct la conținut »
Actrița Valentina Fătu a jucat cu asistenta medicală lângă scenă. Avea corzile vocale paralizate! Acum nu mai are voie să vorbească
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Actrița Valentina Fătu a jucat cu asistenta medicală lângă scenă. Avea corzile vocale paralizate! Acum nu mai are voie să vorbească

Actrița Valentina Fătu a jucat cu asistenta medicală lângă scenă. Avea corzile vocale paralizate! Acum nu mai are voie să vorbească

Valentina Fătu, partenera de scenă a lui Vasile Muraru, a postat imagini cu ea pe patul de spital, cu perfuzie în mână. Ea a explicat pentru Libertatea de ce a ajuns la Urgență.

Valentina Fătu a rămas fără voce, în urma unei laringite netratate. Ea a primit îngrijiri la un spital privat din Capitală și a reușit să ajungă la teatru, să-și joace rolul alături de partenerul său de scenă, Valentin Muraru, apoi a intrat în pauză vocală.

Actrița a explicat pentru Libertatea, în scris, ce s-a întâmplat exact și motivul pentru care o asistentă medicală a fost în sală, chiar lângă scenă, în timpul reprezentației sale:

“Pe fondul unei laringite vechi, netratate, de care nu știam, am crezut că doar mi-a obosit vocea, am făcut monocordită. Practic, coarda vocală stânga a fost paralizată. Am mers la secția ORL și, ca să pot juca, mi-au făcut perfuzii cu ajutorul cărora am păcălit două ore organismul. Astfel, el n-a recunoscut boala și am putut să joc, aproape până la finalul spectacolului. În sală a fost și o doamnă asistentă de la spital, dar mai mult ca spectator. Nu aș vrea să dramatizez, nu e cazul. Sunt deja în curs de vindecare”, a spus Valentina Fătu.

Tratament la domiciliu

Actrița urmează acum, la domiciliu, tratamentul prescris de medici, care presupune și repaus vocal total. Ea a recunoscut că, de cele mai multe ori, se neglijează atunci când e bolnavă:

“Pur și simplu, nu prea ne luăm în serios atunci când suntem bolnavi. Eu am crezut că pot, că duc, dar organismal a cedat. O să fie bine”.

CITEȘTE ȘI:
Doctorul împins de sărăcie să servească la mese! Povestea tristă a unui medic care a fugit din Venezuela

Close
Închide
  Close