Mergi direct la conținut »
Adrian Enache, poezie zguduitoare despre Stela Popescu și Cristina Stamate. Îți dau lacrimile instantaneu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adrian Enache, poezie zguduitoare despre Stela Popescu și Cristina Stamate. Îți dau lacrimile instantaneu

Adrian Enache, poezie zguduitoare despre Stela Popescu și Cristina Stamate. Îți dau lacrimile instantaneu

Cântărețul Adrian Enache a compus o poezie în memoria celor două mari actrițe ale României, Stela Popescu și Cristina Stamate, care au murit zilele acestea.

De Dana Aramă,

Scena artistică din țara noastră este mai goală după dispariția a două celebre actrițe, Stela Popescu și Cristina Stamate.

Colegii de breaslă ai celor două sunt înmărmuriți de durerea provocată de dispariția acestora.

Interpretul de muzică ușoară Adrian Enache, care le-a cunoscut foarte bine pe amebele actrițe, a scris câteva versuri, mai mult decât emoționante, în amintirea lor.

„Ce trist e sufletul și gol,
Nu mă așteptam la așa rol.
Ce repede a căzut cortina
Peste Steluța și Cristina!”, sunt versurile scrise de cântărețul Adrian Enache în memoria celor două mari artiste ale teatrului de revistă din România, care au fost și foarte bune prietene.

Cristina Stamate a murit luni dimineață, 27 noiembrie, pe patul unui spital de la Floreasca, acolo unde era internată de câteva zile. Avea 71 de ani, iar în ultii ani suferea de probleme grave la inimă. Cristina Stamate s-a stins la numai o zi după înmormântarea celei care i-a fost colegă și foarte bună prietenă, Stela Popescu. Trupul neînsuflețit al vedetei a fost depus la Teatrul Constantin Tănase din Capitală, iar înmormântarea cristinei Stamate va avea loc miercuri la Cimitirul Bellu din Capitală.

Reacția lui CTP, după ce Iohannis a anunțat că nu participă la o dezbatere cu Dăncilă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce Iohannis a anunțat că nu participă la o dezbatere cu Dăncilă

Stela Popescu s-a stins din viață joi, 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost depus la Teatrul Constantin Tănase din Capitală, acolo unde mii de oameni, de la vedete la oameni obișnuiți au venit să-i aducă un ultim omagiu. Stela Popescu, care a avut o pensie infimă, a fost căsătorită de două ori, cu Dan Puican și Puiu Maximilian. Aceasta a fost înmormântată la Cernica, duminică, 26 noiembrie 2017, alături de cel de-al doilea partener de viață, Puiu Maximilian, care a fost marea ei dragoste.


Citește și: Iubirea neîmpărtășită a Cristinei Stamate. A fost îndrăgostită de Ștefan Bănică Senior


 

Close
Închide
  Close