Mergi direct la conținut »
Alex Bodi s-a operat. Ce intervenție a făcut iubitul Biancăi Drăgușanu și cum se simte acum
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alex Bodi s-a operat. Ce intervenție a făcut iubitul Biancăi Drăgușanu și cum se simte acum

Alex Bodi s-a operat. Ce intervenție a făcut iubitul Biancăi Drăgușanu și cum se simte acum

Iubitul Biancăi Drăgușanu s-a operat. Alex Bodi a spus cum se simte acum.

Alex Bodi, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu, a postat o fotografie care i-a luat prin surprindere pe cai care îi urmăresc activitatea în mediul online.

În imagine se văd niște picioare, iar mesajul este: „Operație reușită”.

Acesta nu a specificat despre ce intervenție este vorba, însă, potrivit spynews.ro, Alex Bodi ar fi fost supus unei operații de varice.

Bianca Drăgușanu a început o relație cu Alex Bodi anul trecut, însă s-a despărțit de acesta la câteva zile după Crăciun. Ulterior, despre Bianca Drăgușanu s-a zvonit că ar avea o relație cu croatul Josip Heit, nimeni altul decât șeful lui Alex Bodi. Acum, Bianca Drăgușanu s-a întors în brațele fostului iubit, Alex Bodi. Zilele trecute, despre iubitul Biancăi Drăgușanu s-a spus că ar urma să-și facă implant de păr la o clinică din Turcia.

Citește și: Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

 

Close
Închide
  Close