MENIU CAUTĂ
, de Alina Dan

Alexandra Stan, PRIMA APARIŢIE pe scenă, după BĂTAIA de la MARCEL PRODAN. Uite CUM VA ARĂTA | FOTO

Distribuie

Deşi se auzise că vor mai trece luni bune până va urca din nou pe scenă – avocatul artistei spunând că medicii i-au interzis să apară la evenimente care presupun un act artistic – Alexandra Stan va cânta pe scena Mamaia Music Awards.
Astfel, artista şi-a pregătit minuţios întâlnirea cu publicul. Ea a postat pe pagina sa de socializare mai multe imagini de la şedinţa de machiaj, inlcusiv una cu „produsul finit”, în care apare asemenea unui personaj desprins din filmele cu amazoane.
Emoţiile Alexandrei Stan cu privire la reîntâlnirea cu publicul sunt foarte mari şi asta se vede şi din mesajul care însoţeşte fotografia. „Ce faceti ? Sa-mi tineti pumnii in seara asta”, le-a scris ea fanilor.
De altfel, tocmai aceste postări din ce în ce mai dese demonstrează că Alexandra este acum o persoană liberă, mult mai relaxată. Până la scandalul care a dus la ruptura de impresarul Marcel Prodan, ea era o artistă intangibilă chiar şi pentru colegii de breaslă. Prodan era cel care se ocupa de tot: imagine, contracte, apariţii media şi chiar de pagina de Facebook a acesteia.
CITIŢI ŞI:
ALEXANDRA STAN, mai SCUMPĂ de când A LUAT BĂTAIE! Vezi ce tarife COLOSALE percepe noua firmă de impresariat, aceeaşi cu care lucrează Adele sau Alicia Keys!
Alexandra Stan: «Mi-e frică să nu rămân handicapată!»
EXCLUSIV | Alexandra Stan, din nou pe patul de spital
Avocatul solistei Alexandra Stan, snopită în bătaie de impresar, le dă veşti proaste fanilor ei

Citește mai multe despre Alexandra Stan pe Libertatea.

Comentarii