MENIU CAUTĂ
, de Geo Berciu

Anamaria Prodan IESE LA ATAC! O DĂ ÎN JUDECATĂ pe fosta soţie a lui Reghe şi îi cere DESPĂGUBIRI!

Distribuie

Anamaria Prodan a dat-o în judecată p fosta soţie a lui Reghe şi o acuză de calomnie. Dacă va câştiga procesul, Prodanca cere daune de 250.000 de euro.

„Dacă nu ajungea Reghecampf la Steaua şi rămânea la nivelul Buftea, nu o vedeaţi pe fosta lui soţie niciodată. A aşteptat şi, probabil, când a ajuns la fundul sacului, s-a gândit că face nişte bani usor. Ceea ce ea nu a ştiut şi a mers foarte fericită pe la alte posturi, este că e cetăţean neamţ. În Germania sunt nişte legi, unde nu ai voie să faci aşa ceva. Nu ai voie să denigrezi”, a declarat Anamaria Prodan în platoul emisiunii „Drept la ţintă”.
EXCLUSIV | Anamaria Prodan nu mai suportă scandalul cu Mariana Pfeiffer: „Am trăit un coşmar cu această doamnă, am fost terorizaţi secundă de secundă”

Şi dacă până acum ea era cea bătăioasă, de aici înainte şi Reghecampf îi stă alături este decis să nu lase nepedepsit scandalul şi acuzaţiile fostei lui soţii. „Laur s-a hotărât. Pentru ce a făcut va plăti cu vârf şi îndesat. Acum Mariana riscă puşcăria”, a mai spus Anamaria, care este decisă să demonstreze instanţei germane că toate declaraţiile Marianei Pfeifer sunt simple minciuni, mai ales că ea are şi dovezi în acest sens.
Citeşte şi: Prodanca sare la gâtul Marianei Pfeiffer, care a declarat că, după divorţ, a mai făcut sex cu Laurenţiu de cinci ori: «Reghe nu m-a înşelat cu fosta soţie»

Comentarii