Mergi direct la conținut »
Anamaria Prodan se laudă cu silueta ei. "Să nu vă aud că nu se poate"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anamaria Prodan se laudă cu silueta ei. "Să nu vă aud că nu se poate"

Anamaria Prodan se laudă cu silueta ei. „Să nu vă aud că nu se poate”

Anamaria Prodan se laudă cu silueta ei impecabilă. Acesta le-a transmis și un mesaj celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

De Dana Aramă,

Impresara Anamaria Prodan arată foarte bine și este conștientă de atuurile fizice pe care le are, motiv pentru care nu se sfiește să-și arate formele în costum de baie.

În cea mai recentă fotografie pe care a făcut-o publică pe contul ei de Instagram, impresara își arată talia foarte bine conturată și abdomenul plat.

„Să nu vă aud că nu se poate… că avem copii… că nu avem timp… se poate! Și se poate și mai bine ! ??”, este mesajul cu care Anamaria Prodan a însoțit imaginea postată în mediul virtual.

Anamaria Prodan, în vârstă de 46 de ani, este cunoscută publicului larg ca impresară și vedetă de televiziune.  Este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este  cunoscut băiatul, pe care  îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.


Citește și:

Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor. Semnificaţia fiecărei zile din ultima săptămână din Postul Paştelui

 

Close
Închide
  Close