Mergi direct la conținut »
Anca Sigartău, despre suferințele din viața sa. "Mă gândesc cum am putut trece prin toate cele care mi s-au întâmplat"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anca Sigartău, despre suferințele din viața sa. "Mă gândesc cum am putut trece prin toate cele care mi s-au întâmplat"

Anca Sigartău, despre suferințele din viața sa. „Mă gândesc cum am putut trece prin toate cele care mi s-au întâmplat”

Actrița Anca Sigartău a comentat pe marginea perioadelor dificile prin care a trecut în viață, măturisind că mereu a avut încredere în Dumnezeu.

De Dana Aramă,

Anca Sigartău, care a avut parte de un mare moment de cumpănă în urmă cu ani, când medicii nu i-au mai dat șanse să trăiască, este o cunoscută actriță din România.

Anca Sigartău, care a ținut cură de slăbire cu ani în urmă, a avut nu numai probleme de sănătate, ci a trecut și prin divorțuri și și-a crescut singură cei trei copii. A reușit să treacă cu bine peste probleme și a mărturisit, într-un interviu acordat pentru Formula As, că a avut mereu încredere în Dumnezeu.

„Copiii au crescut, suferinţele celor două divorţuri s-au stins, lăsând în urmă nu resentimente, ci o lumină cer­nută, fulgurantă! Mă uit în urmă şi mă gân­desc cum am putut trece prin toate cele câte mi s-au întâmplat, câte expe­rienţe am avut, prin câte locuri am um­blat, câte lucruri grozave am trăit, de la rezidenţa artistică pe care am avut-o la teatrul din Köln, în Ger­ma­nia (prin in­termediul Uniunii Teatrale din Europa), la experienţa pedagogică pe care am avut-o în Statele Unite ale Americii, unde am predat arta teatrală la un colegiu, şi totul mi se pare ex­traordinar! Sigur că, la momentele respective, mi se părea că sunt un fir de iarbă peste care a dat în­ghe­ţul şi nu ştiam dacă îmi voi reveni. Dar mi­ra­colul s-a întâmplat, de fiecare dată! Chiar şi a­tunci când, bolnavă fi­ind şi fără nicio spe­ranţă din partea doc­to­rilor, vindecarea n-a ve­nit de la ei, ci pur şi sim­plu din Cer, prin rugăciune şi post. Cum să nu-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru toate? Pentru toate miracolele din viaţa mea!”, a afirmat vedeta.

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”
Recomandări

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”

 

Vedeta a vorbit și despre cei trei copii ai săi, dar și despre faptul că este bunică.

„Sunt bunică, nepoţica mea, Anastasia-Maria, are aproape un an. Mă bucur că fiica mea a făcut o alegere foarte bună, are o căs­nicie fericită, solidă. Sonia a absolvit Ştiinţe Po­litice – Relaţii Internaţionale şi lucrează în cadrul unei corporaţii multinaţionale. Sunt pe dru­mul cel bun şi cei doi băieţi ai mei, Teodor şi Iosif. Iosif e foarte talentat şi studiază la Academia de Design din Eindhoven, Olanda. Trăieşte într-un mediu aca­demic serios, într-un sistem deschis, care încura­jea­ză talentele. Teodor e medic stomatolog dar cred că în cazul lui s-a irosit un artist plastic, pentru că şi el e foarte talentat, la fel ca şi fratele lui.

DOCUMENT: Ministerul Sănătății roagă printr-o circulară toate spitalele din țară să cumpere de la firma unui sârb saci pentru deșeurile COVID-19
Recomandări

DOCUMENT: Ministerul Sănătății roagă printr-o circulară toate spitalele din țară să cumpere de la firma unui sârb saci pentru deșeurile COVID-19

 

Aş fi vrut să fac mult mai multe pentru copiii mei, dar sunt sigură că sunt mulţumiţi de educaţia pe care le-am dat-o, de felul în care am încercat să-i pregătesc pentru viaţă. Mă rog doar ca, peste asta, să le dea Dum­nezeu sănătate şi un dram de noroc! Întot­dea­una, după ploaie iese soarele! Asta e lecţia numărul unu care mi-a fost predată de tatăl meu, profesor de istorie, un om foarte dedicat pasiunii sale, ardelean din partea Bistriţei”, a mai spus actrița.


Citește și: VIDEO/Ritual aproape barbar de Anul Nou în Vaslui! Durează 48 de ore în continuu și poate deveni foarte violent


 

Close
Închide
  Close