Mergi direct la conținut »
Anca Sigartău, despre suferințele din viața sa. "Mă gândesc cum am putut trece prin toate cele care mi s-au întâmplat"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anca Sigartău, despre suferințele din viața sa. "Mă gândesc cum am putut trece prin toate cele care mi s-au întâmplat"

Anca Sigartău, despre suferințele din viața sa. „Mă gândesc cum am putut trece prin toate cele care mi s-au întâmplat”

Actrița Anca Sigartău a comentat pe marginea perioadelor dificile prin care a trecut în viață, măturisind că mereu a avut încredere în Dumnezeu.

De Dana Aramă,

Anca Sigartău, care a avut parte de un mare moment de cumpănă în urmă cu ani, când medicii nu i-au mai dat șanse să trăiască, este o cunoscută actriță din România.

Anca Sigartău, care a ținut cură de slăbire cu ani în urmă, a avut nu numai probleme de sănătate, ci a trecut și prin divorțuri și și-a crescut singură cei trei copii. A reușit să treacă cu bine peste probleme și a mărturisit, într-un interviu acordat pentru Formula As, că a avut mereu încredere în Dumnezeu.

„Copiii au crescut, suferinţele celor două divorţuri s-au stins, lăsând în urmă nu resentimente, ci o lumină cer­nută, fulgurantă! Mă uit în urmă şi mă gân­desc cum am putut trece prin toate cele câte mi s-au întâmplat, câte expe­rienţe am avut, prin câte locuri am um­blat, câte lucruri grozave am trăit, de la rezidenţa artistică pe care am avut-o la teatrul din Köln, în Ger­ma­nia (prin in­termediul Uniunii Teatrale din Europa), la experienţa pedagogică pe care am avut-o în Statele Unite ale Americii, unde am predat arta teatrală la un colegiu, şi totul mi se pare ex­traordinar! Sigur că, la momentele respective, mi se părea că sunt un fir de iarbă peste care a dat în­ghe­ţul şi nu ştiam dacă îmi voi reveni. Dar mi­ra­colul s-a întâmplat, de fiecare dată! Chiar şi a­tunci când, bolnavă fi­ind şi fără nicio spe­ranţă din partea doc­to­rilor, vindecarea n-a ve­nit de la ei, ci pur şi sim­plu din Cer, prin rugăciune şi post. Cum să nu-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru toate? Pentru toate miracolele din viaţa mea!”, a afirmat vedeta.

Pasul care ar putea împinge SUA și Israelul la acțiuni militare împotriva Iranului. Interviu cu un expert în Orientul Mijlociu, despre ”jocul periculos” din regiune
Recomandări

Pasul care ar putea împinge SUA și Israelul la acțiuni militare împotriva Iranului. Interviu cu un expert în Orientul Mijlociu, despre ”jocul periculos” din regiune

Vedeta a vorbit și despre cei trei copii ai săi, dar și despre faptul că este bunică.

„Sunt bunică, nepoţica mea, Anastasia-Maria, are aproape un an. Mă bucur că fiica mea a făcut o alegere foarte bună, are o căs­nicie fericită, solidă. Sonia a absolvit Ştiinţe Po­litice – Relaţii Internaţionale şi lucrează în cadrul unei corporaţii multinaţionale. Sunt pe dru­mul cel bun şi cei doi băieţi ai mei, Teodor şi Iosif. Iosif e foarte talentat şi studiază la Academia de Design din Eindhoven, Olanda. Trăieşte într-un mediu aca­demic serios, într-un sistem deschis, care încura­jea­ză talentele. Teodor e medic stomatolog dar cred că în cazul lui s-a irosit un artist plastic, pentru că şi el e foarte talentat, la fel ca şi fratele lui.

Piloții uciși în Iran, așteptați în genunchi de colegii lor! Imagini emoționante în Ucraina
Recomandări

Piloții uciși în Iran, așteptați în genunchi de colegii lor! Imagini emoționante în Ucraina

Aş fi vrut să fac mult mai multe pentru copiii mei, dar sunt sigură că sunt mulţumiţi de educaţia pe care le-am dat-o, de felul în care am încercat să-i pregătesc pentru viaţă. Mă rog doar ca, peste asta, să le dea Dum­nezeu sănătate şi un dram de noroc! Întot­dea­una, după ploaie iese soarele! Asta e lecţia numărul unu care mi-a fost predată de tatăl meu, profesor de istorie, un om foarte dedicat pasiunii sale, ardelean din partea Bistriţei”, a mai spus actrița.


Citește și: VIDEO/Ritual aproape barbar de Anul Nou în Vaslui! Durează 48 de ore în continuu și poate deveni foarte violent


 

Close
Închide
  Close