Mergi direct la conținut »
Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit, după o lună de relație
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit, după o lună de relație

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit, după o lună de relație

Andreea Antonescu este din nou singură, după ce timp de o lună a trăit o poveste de dragoste cu Ștefan Manolache, reporter special la emisiunea ”Acces direct” de la Antena 1.

De Livia Lixandru,

Chiar dacă recent declarau că se înțeleg foarte bine, iar fetița Andreei îl cunoscuse deja pe iubitul mamei sale, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Și Ștefan Manolache o dusese pe Andreea la Iași, unde artista i-a cunoscut părinții!

Relația lor părea foarte serioasă, însă totul s-a încheiat.

Motivul ar fi că la urechile Andreei au ajuns informații despre unele ieșiri ale iubitului său și asta ar fi pus capac, potrivit cancan.ro.

Cine este Ștefan Manolache

Tânărul e cunoscut în lumea mondenă din București. De o bună bucată de timp frecventează cluburile de fițe, iar mai nou, acesta e reporter special la ”Acces Direct”.

Înainte de debutul la TV, el a avut mai multe relații cu domnișoare cunoscute din showbiz. S-a iubit cu Ioana Grama, cunoscut blogger, dar și cu Silvia Popescu.

El și Silvia, câștigătoarea a două sezoane de ”Bravo, ai stil”, emisiune difuzată la Kanal D, au trăit o poveste de dragoste intensă, dar scurtă.

Close
Închide
  Close