Mergi direct la conținut »
Andreea Bălan a scăpat de sosie. Simona Nae, cântăreața care-i seamăna leit, s-a schimbat total!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Bălan a scăpat de sosie. Simona Nae, cântăreața care-i seamăna leit, s-a schimbat total!

Andreea Bălan a scăpat de sosie. Simona Nae, cântăreața care-i seamăna leit, s-a schimbat total!

Andreea Bălan nu mai are sosie! Ani la rând, vedeta a trăit momente stânjenitoare, fiind confundată la evenimente mondene ori înainte să urce pe scenă, pentru a susține concerte, cu Simona Nae, dar de-acum, nu mai are această problemă...

De Florian Gheorghe,

Anii au trecut, iar grija care nu-i dădea pace Andreei Bălan a dispărut. Recent, fosta ei sosie din branșa artistică s-a întors pe scenă total schimbată – mult mai sclipitoare, semn că-i priește căsătoria cu Bogdan Topciu, agentul și impresarul ei.

Simona, care, la fel ca Andreea, a devenit celebră de mică – “Ba da, ba nu”, “Feriți-vă de măgăruș” ori “Abracadabra” fiind emisiuni în care a avut apariții încă de la câțiva anișori -, a revenit în forță, într-un mare turneu muzical național dedicat centenarului. Fanii au fost însă uluiți să constate că Simona… nu mai arată cum o știau ei. E aproape de nerecunoscut față de momentul lansării sale, în anul 2006, când a cunoscut succesul cu piesa “Coji de portocale”.

În acea perioadă, Andreea și Simona semănau izbitor una cu cealaltă. Amândouă erau blonde, aveau cam aceeași vârstă și aceeași înălțime, plus că făceau aceleași alegeri vestimentare! Atunci, fanii le deosebeau când începeau să cânte, pentru că le identificau după repertoriu. Totuși, fetele nu și-au purtat ranchiună.

 

Revenirea Simonei Nae în primul eșalon muzical este o mare supriză, show-ul său fiind unul bine primit și care ajunge în toată țara, grație celui mai mare turneu muzical național, “România în sărbătoare”.


EXCLUSIV/Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu se vor noii Țociu și Palade ai scenei românești. ”Se vând” numai la pachet

Close
Închide
  Close