Mergi direct la conținut »
Andreea Bănică revine la "Bravo, ai stil!" | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Bănică revine la "Bravo, ai stil!" | FOTO

Andreea Bănică revine la „Bravo, ai stil!” | FOTO

Seria invitaților surpriză la "Bravo, ai stil!" continuă și în această săptămâna, odată cu prezența la masă juraților a uneia dintre cele mai în vogă cântărețe.

 

Andreea Bănică se alătură juraților „Bravo, ai stil!” pe parcursul acestei săptămâni. Artistă nu este străină de emisiunea de fashion întrucât cunoaște în detaliu conceptul acestui show, fiind prezentatoarea „Bravo, ai stil!” în urmă cu ceva timp.

Andreea Bănică a declarat că se bucură că va trăi din nou această experiență, vedetă așteptându-se la surprize de proporții din partea concurentelor emisiunii.

„Mă bucur să mă reîntorc pe platoul „Bravo, undefined stil!”, în calitatea de jurat al emisiunii. Abia aștept să le cunosc pe fete și sunt sigură că va fi o săptămâna plină de surprize. Voi încerca să fiu obiectivă, dar și blândă cu concurentele, pentru că sigur au deja multe emoții și este o presiune mare pe ele să vin[ într-un show atât de iubit, la care standardele au fost tot mai ridicate, de la un sezon la altul”, a spus Andreea Bănică.

O altă surpriză pregătită telespectatorilor Kanal D este data de faptul că în prima ediție a acestei săptămâni, difuzată miercuri, la ora 23:00, aceștia o vor putea cunoaște pe nouă concurentă cu drepturi depline, care își va etala veleitățile stilistice, pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

Citește și: Guvernul Boc a înmuiat pedepsele pentru pedofili, Guvernul Cioloș le-a lăsat la fel, iar Guvernul Dăncilă nu e interesat!

 

Close
Închide
  Close