Mergi direct la conținut »
Andreea Mantea și-a ieșit din fire în cadrul emisiunii pe care o prezintă. „ Voi nu sunteți sănătoși”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Mantea și-a ieșit din fire în cadrul emisiunii pe care o prezintă. „ Voi nu sunteți sănătoși”

Andreea Mantea și-a ieșit din fire în cadrul emisiunii pe care o prezintă. „ Voi nu sunteți sănătoși”

Andreea Mantea s-a panicat și a reacționat dur, în cadrul emisiunii „Puterea dragostei”, după o întâlnire a fetelor cu băieții din emisiune. Prezentatoarea tv i-a surprins în timp ce săreau de pe scară și își riscau să se accidenteze.

Aceasta a decis să îi certe aspru și să îi atenționeze asupra faptului că dacă s-ar accidenta, acest lucru ar cădea în responsabilitatea staff-ului. „Nu e normal așa ceva. Voi nu sunteți sănătoși, zici că sunteți din altă lume. De ce nu ați sărit de la etajul 1? Cum să vă explic, voi sunteți în altă țară și sunteți responsabilitatea noastră. Ești în casa Puterea dragostei. Dacă tu îți rupi mâna sau piciorul sau gâtul, noi răspundem. Dacă stricați lavalierele, voi le plătiți. Ce pedeapsă să le dau?

Ar trebui să intru în stânga cu cartonașul galben și în dreapta cu cartonașul roșu”, a mărturisit Andreea Mantea, dezamăgită de comportamentul concurenților”, a spus Andreea dezamăgită, la Kanal D.

Citește și

INTERVIU/ Ambasadorul Emil Hurezeanu spune că nu vor fi probleme cu votul românilor din Germania. ”Imaginea românilor revoltați că nu pot vota în străinătate ne urmărește încă”

Close
Închide
  Close