MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 08:38

Andreea Marin, măcinată de dor de Moș Nicolae. „Amintirile mele prețioase, acum bine păzite de îngeri”

Distribuie

Vedeta de televiziune Andreea Marin este măcinată de dor de Moș Nicolae. Vedeta și-a amintit de două dintre cele mai dragi persoane din viața ei, care nu mai sunt în viață.

 

De Sfântul Nicolae, Andreea Marin și-a amintit de două ființe dragi din viața sa, care purtatu numele Nicolae. Este vorba de tatăl și de bunicul ei.

Fosta prezentatoare de televiziune și-a mărturisit dorul de aceștia într-un mesaj online.

„Bunicul, tata și toate amintirile mele prețioase de Moș Nicolae, acum bine păzite de îngeri, în cer. Rădăcinile mele, îmbrățișarea copilăriei, sprijinul, sfatul cel înțelept, încrederea, forța, iubirea profundă, toate ascunse în inimile celor doi Nicolae ai mei. Dor”, este mesajul transmis de Andreea Marin.

Sfântul Nicolae este serbat atât de Biserica Ortodoxă, cât şi de cea Romano-catolică, pe 6 decembrie. Sfântul Nicolae este considerat ocrotitorul copiilor, în special al celor săraci, dar şi al marinarilor, al brutarilor, al fetelor nemăritate şi al celor acuzaţi pe nedrept. Sfântul Nicolae este cel de la care a pornit tradiția oferirii de cadouri.

Citește și: Editorial de Cătălin Doscaș: Sindicatul care a câştigat întotdeauna a pierdut pentru prima dată un război: ultimele negocieri au durat doar trei minute, iar spaţiile comerciale au rămas la Metrorex!

 

Citește mai multe despre Andreea Marin, Mos Nicolae, amintiri și dor pe Libertatea.

Comentarii