Mergi direct la conținut »
Andreea Raicu nu își dezvăluie niciodată planurile. “Vor zice că sunt nebună“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Raicu nu își dezvăluie niciodată planurile. “Vor zice că sunt nebună“

Andreea Raicu nu își dezvăluie niciodată planurile. “Vor zice că sunt nebună“

Andreea Raicu a trecut printr-o perioadă foarte grea, s-a luptat cu depresia și s-a regăsit în India, acolo unde a călătorit în 2012.  Vedeta a spus într-un interviu acordat pentru Antena Stars, că nu îşi poate dezvălui planurile de viitor pentru că oamenii ar considera-o nebună.

„Eu sunt o natură destul de introspectă, fiind Rac. Am făcut mulți ani de terapie, am citit multe cărți de psihologie, dar cumva călătoria mai adâncă a început odată cu plecarea în India, în 2012. Unul dintre lucrurile importante care m-au ajutat și care mi-au schimbat viața este acceptarea. Accepți că timpul trece, accepți că în unele momente ai mai multă energie sau mai puțină, accepți viața așa cum este și nu te mai lupți cu ea și atunci nu mai vrei să schimbi absolut nimic în ce se întâmplă afară, ci doar în tine, pentru că este singurul loc în care poți să schimbi ceva.

Nu ai niciun drept să schimbi pe absolut nimeni și e absolut imposibil. Odată cu toată munca pe care am dus-o, am învățat să mă accept așa cum sunt, cu momente și momente și sunt foarte fericită cu mine. În principiu, schimbările se fac în momentul în care ai parte de un incident care te influențează mai puternic. Toate target-urile mele sunt absolut halucinante și de multe ori îmi e frică să le spun oamenilor, pentru că vor zice că sunt nebunăa spus Andreea Raicu, la Antena Stars.

Andreea Raicu a recunoscut că ani la rând a apelat la ajutorul Photoshopului pentru a apărea perfect în fotografii. Vedeta a decis acum să renunțe de tot la obiceiul de a-și modifica pozele și explică și motivul pentru care a hotărât să facă asta.

Citește și

Parlamentarii nu renunţă la pensiile speciale ale aleşilor locali, deşi au fost declarate neconstituţionale. Un proiect, „păstrat” în comisii, în aşteptarea alegerilor din 2020

 

Close
Închide
  Close