Într-o atmosferă de vis, asigurată de hiturile cântate live de formatia A5HA, artişti, vedete de televiziune, reprezentanţi ai agenţiilor de publicitate, bănci şi companii multinaţionale au petrecut ore în şir având în comun un sigur lucru: pasiunea pentru muzica de calitate şi respectul faţă de Tribute, clubul care le-a oferit în ultimii ani recitaluri de calitate şi seri de neuitat.
Cum era de aşteptat, vedetele nu au ezitat să apară la evenimentul aniversar Tribute, gazdele serii fiind asociaţii Dan Cociş şi Marius Kalmar.
Robert Turcescu a sosit îmbrăcat la patru ace şi şi-a amintit, pentru o seară, de prima lui pasiune: muzica live, ştiind fiind faptul că în anii facultăţii cânta, la rândul lui, într-o formaţie. Turcescu a sosit la Tribute singur, fără Oana Sarbu, şi a petrecut seara alături de prieteni, printre aceştia numărându-se Monica Iagăr şi Ion Crăciunescu.
Anca Serea a stat o bună bucată de vreme alături de colegii ei de la Prima TV, Andreea Fried şi Alexandru Constantin, prezentatorii Focus Monden. Frumoasa brunetă a schimbat însă anturajul atunci când a sosit în club iubitul ei, Adi Sînă, retrăgându-se ulterior cu acesta la un separeu.
Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu au fost primele vedete care au sosit la Tribute. Cele două asistente ale lui Dan Capatos au jucat rolul de reporteri şi au uimit invitaţii prin siluetele lor silfide. Daniela Crudu se află de ceva vreme la dietă drastică iar rezultatele sunt vizibile cu ochiul liber.
Daniela Crudu a sosit împreună cu sora ei şi, la un moment dat, a urcat pe scenă şi a început să bată la tobe, spre amuzamentul tuturor.Tino Furtună de la Holograf a fost acostat pentru interviu de Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu imediat ce a ajuns în club Tribute. A petrecut apoi toată seara în compania lui Leo Iorga şi Cristi Minculescu, ultimul fiind o apariţie cu totul specială.
Cristi Minculescu a fost salutat de toată lumea, masa lui devenind, pentru o seară, un punct de oprire pentru toţi greii din muzica românească.
Solistul trupei Iris a acceptat să participe la evenimentul nocturn, în ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă, mulţumită prieteniei durabile pe care o are cu patronii localului, Dan Cociş şi Marius Kalmar.
Dan Chişu, Gabriel Cotabiţă si Cătălin Catoiu (Ţeavă), celebrul trio de eterni Don Juani,  au petrecut toata seara in compania unor tinere domnisoare, aparitii feminine care au atras toate privirile din club.
Nico a sosit îmbrăcată într-o rochie mulată din piele şi a dansat toată seara după hiturile internaţionale interpretate de band-ul A5HA.
Tudor Chirilă a sosit în club Tribute în jurul orelor 11, camuflat cu fes pe cap şi fular. Artistul a părăsit însă locaţia după puţin timp, vorbind la telefon, pentru ca apoi, în Tribute să îşi facă apariţia fosta lui iubită, Andreea Raicu. Vedeta TV a petrecut seara alături de fostul ei coleg de televiziune Virgil Ianţu.  
Graba în care Tudor Chirilă a părăsit clubul s-a datorat, probabil, prezenţei reprezentanţilor presei, artistul nedorind să ofere explicaţii referitoare la despărţirea lui de Andreea.
Julian M şi Veronika, cel mai nou produs muzical românesc, au petrecut toată seara alături de Lora şi de fostele ei colege ei de formaţie. Astfel, pentru aniversarea Tribute, trupa Wassabi s-a renunit. Fetele au dansat împreună, au râs şi au oferit interviuri în formula de odinioară.
Lora a afişat un look elegant, rochiţă scurtă neagră şi dres cu imprimeu, şi a petrecut seara alături de iubitul ei, actorul de stand-up comedy, Dan Badea.
Julia Jianu a avut una din rarele ei apariţii în public la evenimentele mondene bucureştene, dansând toată noaptea alături de Roxana Nemeş, în timp ce partenerii lor, Bogdan Jianu şi Radu Groza, au asistat retraşi la spectacol.  Show-ul a inclus o reprezentaţie senzuală  a Roxanei Nemeş, alături de o prietenă.
La petrecerea aniversară Tribute au mai participat şi Marius Vizante şi toţi membrii trupei Zero.
Club Tribute (Calea Victoriei 118) continuă să reinventeze distracţia prin show-uri de muzică live, în trei seri ale săptămânii, având pe afiş cei mai apreciaţi artişti din muzica românească.

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente