MENIU CAUTĂ

Andreei Esca i-a fost frică să cânte cu Andra. „Când mi-a zis, am crezut că este o glumă”

Distribuie

Andreea Esca a mărturisit că i-a fost foarte teamă atunci când Andra a invitat-o să cânte alături de ea.

Andra, una dintre cele mai de succs artiste de la noi, a susținut, la finele anului trecut, un concert la Ateneul Român.

Andreea Esca, prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Pro TV, a fost invitată de artistă să cânte alături de ea.

Vedeta de la Pro TV a rememorat acest moment, mărturisind, într-un interviu pentru adevărul.ro, că i-a fost foarte teamă de acest moment special.

Întrebată dacă i-a fost vreodată friică de faptul că nu o să reușească în ceea ce face, Andreea Esca a precizat:

„Cred că tuturor ne-a fost frică, dar eu am un medicament pentru asta. Dacă îmi e frică de ceva, mă duc. Cu cât îmi e mai frică, cu atât vreau să fac lucrul respectiv.

De exemplu, mi-a fost extrem de frică să mă duc să cânt cu Andra pe scena Ateneului Român. Când a venit Andra şi mi-a zis, am crezut că este o glumă. După aceea, din ce îmi era mai teamă, îmi dădeam seama că, până la urmă, ce s-ar putea întâmpla? Aş putea să mă fac de râs 3 minute. Aşa, şi..?

Cred că vârsta îţi dă o relaxare. Deşi, dacă mă gândesc bine, nici când eram foarte tânără n-am avut această spaimă de ridicol sau de penibil. Mi s-a părut mai mare păcatul să nu încerc, decât 3 minute de ridicol.

Când ajungi într-o poziţie ca a mea este complicat să accepţi provocări pentru că lumea întotdeauna are nişte aşteptări foarte ridicate de la tine. Şi nu mai ai voie să greşeşti ca toată lumea”.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 12 – 18 mai 2018. Luna Nouă în Taur. Uranus va intra în zodia Taurului. Marte va intra în zodia Vărsătorului


 

Citește mai multe despre ateneul roman, DUET, frica, spectacol și teamă pe Libertatea.

Comentarii