Mergi direct la conținut »
Andreei Esca i-a fost frică să cânte cu Andra. "Când mi-a zis, am crezut că este o glumă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreei Esca i-a fost frică să cânte cu Andra. "Când mi-a zis, am crezut că este o glumă"

Andreei Esca i-a fost frică să cânte cu Andra. „Când mi-a zis, am crezut că este o glumă”

Andreea Esca a mărturisit că i-a fost foarte teamă atunci când Andra a invitat-o să cânte alături de ea.

De Dana Aramă,

Andra, una dintre cele mai de succs artiste de la noi, a susținut, la finele anului trecut, un concert la Ateneul Român.

Andreea Esca, prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Pro TV, a fost invitată de artistă să cânte alături de ea.

Vedeta de la Pro TV a rememorat acest moment, mărturisind, într-un interviu pentru adevărul.ro, că i-a fost foarte teamă de acest moment special.

Întrebată dacă i-a fost vreodată friică de faptul că nu o să reușească în ceea ce face, Andreea Esca a precizat:

„Cred că tuturor ne-a fost frică, dar eu am un medicament pentru asta. Dacă îmi e frică de ceva, mă duc. Cu cât îmi e mai frică, cu atât vreau să fac lucrul respectiv.

De exemplu, mi-a fost extrem de frică să mă duc să cânt cu Andra pe scena Ateneului Român. Când a venit Andra şi mi-a zis, am crezut că este o glumă. După aceea, din ce îmi era mai teamă, îmi dădeam seama că, până la urmă, ce s-ar putea întâmpla? Aş putea să mă fac de râs 3 minute. Aşa, şi..?

Cred că vârsta îţi dă o relaxare. Deşi, dacă mă gândesc bine, nici când eram foarte tânără n-am avut această spaimă de ridicol sau de penibil. Mi s-a părut mai mare păcatul să nu încerc, decât 3 minute de ridicol.

Când ajungi într-o poziţie ca a mea este complicat să accepţi provocări pentru că lumea întotdeauna are nişte aşteptări foarte ridicate de la tine. Şi nu mai ai voie să greşeşti ca toată lumea”.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 12 – 18 mai 2018. Luna Nouă în Taur. Uranus va intra în zodia Taurului. Marte va intra în zodia Vărsătorului


 

Close
Închide
  Close