Mergi direct la conținut »
Anunțul făcut de Smiley și fratele lui, Filip. „Este felul nostru de a sărbători 11 ani de istorie”
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme

Anunțul făcut de Smiley și fratele lui, Filip. „Este felul nostru de a sărbători 11 ani de istorie”

Casa de producție  fondată de Smiley organizează în luna mai #MusicJourney, cea mai importantă  sesiune muzicală privată din România la care vor participa producătorii celebrilor artiști Rihanna, Madonna, Beyonce, Eminem sau Adele, pentru a sărbători în cel mai frumos mod 11 ani de existența.

După ce și-au pus amprenta pe piese precum „Despacito”(Luis Fonsi), „Youre beautiful”(James Blunt), „Wrecking Ball”(Miley Cyrus) sau „Love on the brain”(Rihanna), compozitorii și producătorii străini vor face cunoștință cu muzică produsă în România și cu creatorii ei într-un schimb de experiență din care câștigătorul va fi ascultătorul pasionat de muzică.

„#MusicJourney este felul nostru de a sărbători 11 ani de istorie HaHaHa Production pe piață muzicală din România, este că un cadou pe care ni-l facem nouă că pasionați de muzică, companiei noastre pe care dorim să o dezvoltăm în această industrie și, nu în ultimul rând, ascultătorilor muzicii noastre cărora le  dedicăm tot ce facem.”, declara Smiley, artistul-producător

„Lucrăm în una dintre cele mai frumoase și aducătoare de emoții industrii din lume. Muzică nu are granițe pentru ascultători și nu trebuie să aibă nici pentru cei care o fac și o produc. Astfel, odată cu #MusicJourney, muzică nu mai are granițe nici pentru HaHaHa Production. O întâlnire între creatorii de muzică de la Ha și cei din America, UK sau Norvegia care au făcut muzică de succes mondial pentru cei mai mari artiști ai lumii este un eveniment teribil de important atât pentru noi, cât și pentru întreagă industrie românească cu care acești creatori vor intră în contact când vor veni la noi în țară.”, declara Filip Maria, fratele lui Smiley.

Citește și

Clanul PSD Cosma, asfalt în Ploiești, tango la Miami. Iubita lui Vlad Cosma are firmă de asfaltări pe bani publici!

 

Close
Închide
  Close