MENIU CAUTĂ

Apucături de artist pe rețeaua profesioniștilor. Mihai Trăistarui își ”vinde” talentul în chiloți, cu chiloții în… mână

Distribuie

Vibrația celei de-a cincea octave, premiul de la Eurovision și mai ales colecția de chiloți pe care o afișează pe toate gardurile îl recomandă zilele acestea pe Mihai Trăistariu. Atât de devotat este artistul indispensabililor cu care agresează constant simțurile privitorilor încât a găsit oportun să-i transforme în brand personal.

Cu riscul ca nimeni să nu-și mai aducă aminte cum arată îmbrăcat, Mihai Trăistariu a umplut rețelele de socializare cu imagini care-l prezintă în chiloți, după ce a obținut niște bani în baza unui contract de imagine, spune el. Și atât de onorabilă i se pare cântărețului imaginea asta încât a depășit limita decenței și a mers până într-acolo încât, cu pumnul strâns în jurul… bărbăției, privește provocator spre obiectiv. Ce daca i s-a spus că e penibil în zeci de comentarii, lui ii place și ipostaza-l face să se simtă mai bărbat ca oricând. Ei bine, fix această imagine, în care ”bijuteriile” îi stau la cald în palmă a trecut în mintea protagonistului drept reprezentativă pentru tot ceea ce înseamnă reușite profesionale și vocaționale. Într-o lume a profesioniștilor în care cămașa scrobită e un must-have, seriozitatea un must-do și doar CV-ul, ”bijuteria” care trebuie ținută în mână, Mihai Trăistariu se prezintă, evident, în chiloți.

mihai traistariu

Mai clar de atât, Trăistariu și-a făcut un profil pe LinkedIn, rețeaua socială pe care românii își prezintă calitățile profesionale într-o notă cât se poate de decentă și aplicată, și încearcă,pe cât posibil, să impresioneze prin talent și seriozitate. Artistul își ”vinde” acolo reușitele, deschizând seria lor cu premiul de la Eurovision (locul 4, în Grecia, în 2006). Se prezintă ca artist internațional și își introduce și scoala de talente la care invită toți copiii și tinerii dornici să urmeze o carieră în muzică și la care el este proprietar și profesor! Și cum o face? În chiloți și cu… chiloții în mână, ceea ce îl transformă într-un utilizator exotic ale cunoscutei rețele…

Comentarii