MENIU CAUTĂ
09 Iul. 2013 17:37 , de Geo Berciu

Are MILIOANE ÎN CONTURI, însă BAC-ul a fost unul cu PERIPEŢII pentru Cristi Borcea! Vezi CUM A LUAT, la 26 de ani, EXAMENUL şi CUM A FĂCUT O FACULTATE!

Distribuie

Examenul de Bacalaureat a fost unul cu peripeţii pentru fostul acţionar de la Dinamo, care a reuşit să se vadă cu diploma în mână abia la 26 de ani, după ce a susţinut examenul la Fierbinţi, într-o perioadă în care era deja director în cadrul clubului din Ştefan cel Mare.

„Trebuia să fac şi asta. Că nu se putea ca un om cu poziţia mea să nu aibă la bază o diplomă de bacalaureat. Voi nu ştiţi cum e? Am avut acolo o relaţie şi… Ce, voi vreţi să-mi spuneţi că n-aţi făcut niciodată şmecherii la examene? Da?! Nu mi-a plăcut şcoala! Cu îi place?! Eu făceam 100.000 de lei pe zi din butelii, ce-mi ardea mie de şcoală?”, a povestit Borcea, în urmă cu 11 ani, pentru Evenimentul Zilei.

Ambiţiile omului de afaceri nu s-au oprit însă aici! Cristi Borcea a terminat şi o facultate, ajutat de resursele financiare de care dispunea.

„Într-o zi, mă întâlnesc cu Borcea şi îmi spune: Ştiţi, doamna Silvia, eu am făcut şi facultate! L-am întrebat: Ce facultate? Nici nu ştia cum se numeşte. Şi spun: Nu te duci şi tu la examene? Mi-a zis: E, doamna Silvia, ce să mă duc, trimit carnetul cu caşcavalul în el şi la revedere!”, a povestit, într-un interviu pentru „Q Magazin”, din 2011, regretata soţie a lui Cornel Dinu.

Citește mai multe despre Cristi Borcea pe Libertatea.

Comentarii