Mergi direct la conținut »
Băiețelul Andreei Mantea a împlinit 4 ani. Cum l-a surprins mama lui. „La cât mai mulți ani, totul meu!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Băiețelul Andreei Mantea a împlinit 4 ani. Cum l-a surprins mama lui. „La cât mai mulți ani, totul meu!”

Băiețelul Andreei Mantea a împlinit 4 ani. Cum l-a surprins mama lui. „La cât mai mulți ani, totul meu!”

Băiețelul Andreei Mantea a împlinit astăzi 4 ani, iar cu această ocazie, mama lui i-a transmis un mesaj emoționant pe contul de socializare, alături de care a atașat mai multe imagini. David a cucerit inimile tuturor.

„4 ani de iubire pura, necondiționată, 4 ani de când sufletul meu simte fericirea pe deplin, 4 ani de zâmbete frumoase, 4 ani de când mă simt extrem de împlinită, 4 ani, magici! La cât mai mulți ani, totul meu! ❤️❤️❤️”, a scris Andreea Mantea pe contul de socializare.

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv . Vedeta a moderat diverse emisiuni, la mai multe posturi de televiziune. Vedeta este mama unui băiețel, David, din povestea de iubire pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

Citește și

VIDEO/ Balada ciobanului Gheorghe din Teleorman pentru europarlamentare: „Ăștia tineri, mergeți de votați. Eu rămân pe câmp, dar voi să profitați“

 

Close
Închide
  Close