MENIU CAUTĂ
29 Iul. 2017 13:55

Băiețelul Magdei Vasiliu va fi operat după ce a fost diagnosticat cu cancer. “Copilul meu e în scaun cu rotile”

Distribuie

Băiețelul Magdei Vasiliu va fi operat după ce a fost diagnosticat cu cancer, în urmă cu trei luni. Până atunci, Vlad este nevoit să stea într-un scaun cu rotile, pentru că nu se poate deplasa.

Băiețelul Magdei Vasiliu va fi operat, iar intervenția chirurgicală, care va avea loc în Italia, este programată peste o lună. Prezentatoarea tv a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare.

Băiețelul Magdei Vasiliu trece prin clipe grele

„Azi mi-am făcut timp și am urmărit emisiunile care au tratat cazul meu. Le mulțumesc colegilor pentru susținere. Dar m-a frapat teribil atitudinea dlui Mugur Ciuvica. Eu l-am auzit spunând cu o degajare uluitoare ca Vlad s-ar putea descurca și făra mine în spital, în Italia. În primul rand, conform legii italiene îmi e interzis să-mi las copilul singur în spital . În plus, din pacate, copilul meu nu s-a nascut poliglot! E un copil de 7 ani și jumatate care nu intelege italiana și nu se exprima în italiană! Cum ar putea sta in spital singur? Cum??? La spitalul din Roma toti copiii, până la 18 ani sunt permanent însoțiti de parinti! Dl Ciuvica știe, de exemplu, ca pana la o interventie chirurgicala programata peste o luna, copilul meu nu are voie să stea în picioare sau sa mearga? Copilul meu e în scaun cu rotile de trei luni de zile. Cum se duce la wc? Cum se spală? Cum își ia ligheanul ca să vomite dupa chimioterapie? La asta ar trebui să răspunda dl Ciuvica, însă înainte de asta ar trebui să pună mana sa citeasca legile din țări civilizate! Iar celor care-și dau cu parerea și spun ca se face chimioterapie și în România și că nu trebuia sa plec, le spun atat: Am plecat la îndemnul unor medici români, pe banii mei, cu un card european de sanatate la care am dreptul pentru ca am cotizat!  Înainte sa va dati cu parerea, asigurati-vă că știti despre ce vorbiți! Cat despre legile de la noi referitoare la cm pentru îngrijirea copilului bolnav, nu prea e nimic decent de spus … Sa-mi spună însaă cei care au făcut actuala lege care e diferența intre un copil de 6 ani si 11 luni si unul de 7 ani si 2 zile. Eu n o sesizez… Probabil nu mă duce capul… Pentru că o diferență trebuie sa fie, una substantiala chiar, din moment ce legea din Romania îi tratează complet diferit!”, a scris Magda pe contul de socializare.

Citește și


Marius Copil, cel mai valoros jucător de tenis al țării, o apără pe Simona Halep. ”România nu i-a dăruit nimic”! GALERIE FOTO & VIDEO


 

Citește mai multe despre Cancer și operat pe Libertatea.

Comentarii