Mergi direct la conținut »
Băiețelul Mariei Constantin ar fi știut de amantul ei. Detalii uluitoare din viața secretă a blondei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Băiețelul Mariei Constantin ar fi știut de amantul ei. Detalii uluitoare din viața secretă a blondei

Băiețelul Mariei Constantin ar fi știut de amantul ei. Detalii uluitoare din viața secretă a blondei

De când s-a aflat despre divorțul dintre Maria Constantin și Marcel Toader, ies la iveală detalii care mai de care mai șocante.

De Dana Aramă,

Solista de muzică populară Maria Constantin se află în plin divorț de cel de-al doilea soț al său, omul de afaceri Marcel Toader, cel care o acuză, printre altele, de adulter.

Primul soț al interpretei de muzică populară, Ciprian Tapotă, a făcut și el declarații, la o emisiune de la Antena 1, despre cea care i-a fost consoartă.

Maria Constantin și Ciprian Tapotă au împreună un băiat, Codruț, care luna aceasta a împlinit 8 ani.

Fostul partener de viață al Mariei Constantin pune și mai mult gaz pe foc în scandalul divorțului din aceasta și Marcel Toader.

Ciprian Tapotă a afirmat că băiețelul Mariei Constantin, Codruș, ar fi știut despre presupusul amant al mamei sale.

„După ce s-a întors din vacanță cu Maria, Codruţ tot vorbea despre Tudor, nu știam cine este bărbatul asta. Am crezut că e cel din videoclip, îl întreb dacă e vorba despre el, mi-a spus că nu. Iubita mea a fost inspirată și i-a arătat o poză cu domnul comisar (n.r. amantul) și copilul l-a recunoscut imediat: da, el e Tudor. Nu e treaba mea să o denigrez, eu nu fac decât să repet ce mi-a spus copilul. Nu știu dacă minte copilul, chiar nu știu”, a declarat acesta.


Citește și: EXCLUSIV | Costi Diță, alias Giani cel tupeist din „Las Fierbinți” era un adolescent timid. ”Mama mi-a spus în ce direcție s-o iau!”


 

Close
Închide
  Close