Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Bănel și porumbița | Fostul jucător stelist şi Cristina Nicoliţă s-au căsătorit religios la Brăila

Bănel și porumbița | Fostul jucător stelist şi Cristina Nicoliţă s-au căsătorit religios la Brăila

De Maria Vlad,

Bănel şi Cristina au avut parte de multă agitaţie în ultimele zile. Pentru că au vrut ca nunta lor să fie perfectă, ei au renunţat chiar şi la petrecerea burlacilor. În ciuda oboselii, cei doi au reuşit să păşească zâmbitori şi relaxaţi pe covorul roşu întins, ieri, la Biserica Greacă din Brăila. Cu toate că au făcut cununia civilă în urmă cu un an, Cristina şi Bănel au mărturisit că au avut din nou emoţii, mai ales că de această dată alături de ei s-a aflat şi fiica lor, Amalia Ioana. “E o fetiţă foarte cuminte. Mi-aş dori să aibă şi un frăţior în curând”, a mărturisit Bănel, care a avut şi câteva regrete. “Am vorbit zilele trecute cu tatăl meu şi mi-a spus că nu va veni la nuntă. Îmi pare rău, pentru că mi-aş fi dorit să am părinţii aproape, aşa cum aş fi vrut să fie prezent şi domnul Gigi Becali”, a mai spus fotbalistul înainte de a intra în biserică.

Petrecere cu viţel la proţap

În acest răstimp, la restaurantul de lux de pe malul Dunării pregătirile pentru petrecerea cu 300 de invitaţi erau în toi, un viţel fiind pus la proţap încă de dimineaţă, pentru a avea timp să se rumenească. Mirii au avut grijă la fiecare detaliu pentru acest eveniment, însă nu au vrut să plătească nici un ban în plus faţă de ce era necesar. “Hainele, atât rochia Cristinei, cât şi costumul meu, au fost cumpărate din România şi nu sunt de designer”, a mărturisit Bănel.
fotografii: Maria Vlad

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close