MENIU CAUTĂ

Bianca Drăgușanu: „Iubim golanii, dar ne mărităm cu băieții buni”. Ce-o să zică Victor Slav când o să audă asta?

Distribuie

Bianca Drăgușanu a făcut o declarație foarte clară, în care spune că femeile iubesc băieții răi, dar când vine vorba despre măritiș îi aleg pe cei cuminți.

Bianca Drăgușanu, care a explicat cum a fost prima noapte pe care a petrecut-o în casa lui Victor Slav, actualul ei partener de viață, face tot felul de afirmații despre relațiile dintre bărbați și femei la emisiunea pe care o prezintă la TV.

Bianca Drăgușanu, care se mută într-o casă mai mare, a spus foarte clar că reprezentantele sexului frumos iubesc bărbații răi, dar nu se căsătoresc cu ei, ci îi aleg pe cei cuminți.

„Iubim golanii, dar ne mărităm cu băieţii buni. M-am întâlnit cu un prieten mai vechi, Codin Maticiuc, despre care pot spune că este un băiat deştept, darnic, dar cu un suflet de golan. Mi-am amintit câte inimi a frânt el, cunoscute sau mai puţin cunoscute. Este un mister de ce sunt atrase femeile de băieţii răi”, a spus Bianca Drăguşanu la TV.


Citește și: VIDEO| „Ultima tonă. Am fost miner la Uricani”, filmul complet. Un documentar despre apusul mineritului și eșecul statului în a găsi alternative


 

Comentarii