Mergi direct la conținut »
Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga, dă detalii despre viața de mămică. "Experiența pe care am trăit-o luptând să îmi aduc copilul pe lume e unică" Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga, dă detalii despre viața de mămică. „Experiența pe care am trăit-o luptând să îmi aduc copilul pe lume e unică”

Partenera de viață a lui Marius Moga s-a destăinuit într-un interviu, în care a vorbit despre viața ei de mămică și despre schimbările apărute.

De Dana Aramă,

Bianca Lăpuște și Marius Moga formează un cuplu solid, dar și discret. Cei doi s-au căsătorit civil în luna iulie 2015, la un an de când s-au cunoscut.

În luna noiembrie a anului trecut, fiica Biancăi Lăpuște și a lui Marius Moga, Maria, a împlinit doi ani. Tot anul trecut, soția lui Marius Moga s-a întors la muncă, reporetr la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Blonda a explicat, într-un interviu pentru mamapentrudoi.ro, cum s-a schimbat viața ei în tot acest timp.

„Am născut natural și nu mi s-a părut greu. Am reușit să nasc în 2 ore și am ieșit din spital după două zile, iar durerile au fost mult sub satisfacția de după. Experiența pe care am trăit-o luptând să îmi aduc copilul pe lume este unică. Dacă le permite sănătatea și totul decurge bine, eu le recomand din toată inima viitoarelor mămici să aleagă calea naturală”, a spus Bianca Lăpuște.

Întrebată dacă este un avantaj aptul că a devenit mămică de foarte tânără, soția lui Marius Moga a răspuns:

„Pentru mine este un avantaj uriaș. Întâmplător, am urmat modelul mamei mele, care m-a avut tot la vârstă de 21 de ani. Dar asta nu înseamnă că pentru oricine ar reprezenta un avantaj. E adevărat că voi fi mai apropiată de ea, ca vârstă, însă cred că decizia de a avea un copil este mult mai complexă de atât și ține de mult mai mulți factori”.

Primăria Sector 5 cumpără materiale sanitare și dezinfectanți la suprapreț de la o firmă de publicitate cu zero angajați
Recomandări
Primăria Sector 5 cumpără materiale sanitare și dezinfectanți la suprapreț de la o firmă de publicitate cu zero angajați
 


La întrebarea dacă s-a schimbat în vreun fel de când a devenit mămică, Bianca Lăpuște a explicat:

„Da, cu siguranță! Instinctul matern și iubirea imensă au schimbat complet modul în care privesc lucrurile din jurul meu. Sunt mai precaută decât eram și mai responsabilă, cred eu. Aveam 21 de ani când am născut-o pe Măria Elisabeta și, pentru că alăptam, eram mereu cu ea. Normal, nu am mai avut la fel de mult timp pentru alte lucruri, însă nu mi s-a părut nicio clipă că am renunțat la ceva. Da, s-a scurtat timpul alocat prietenilor sau chiar nouă, s-au schimbat puțin planurile, dar ăsta e un lucru bun. A, și mi-am îmbunătățit gătitul, făcând asta zilnic”.


Citește și: VIDEO | Interviu cu Thomas K. Yazdgerdi, emisarul special al Statelor Unite pentru Holocaust. Extremismul câştigă teren în Europa


 

Close
Închide
  Close