MENIU CAUTĂ

Cabral a făcut publică o conversație ce a stârnit amuzamentul tuturor. Ce a spus despre fetița lui. „Sunt unele momente când sunt imbecil complet”

Distribuie

Cabral a postat un mesaj pe contul de socializare, ce a stârnit amuzamentul tuturor. Este vorba despre o conversație pe care a avut-o cu una dintre admiratoarele lui și are legătură cu fetița lui nou-născută.

Atunci când a fost întrebat dacă are un bebe, Cabral i-a dat ca răspuns, în stilu-i caracteristic, internautei, o imagine cu patrupedul său, ținând să precizeze că bebelușa îi seamănă complet, fiind negru. La scurt timp după ce soția lui a născut, acesta a dezvăluit faptul că micuța seamănă cu mama ei.

„Recunosc… sunt unele momente când sunt imbecil complet. (dar nici cu ceilalți de pe aici nu mi-e rușine…)”, a scris Cabral în dreptul imaginii de pe contul de socializare.

Citește și

EXCLUSIV | Ambasadorul Venezuelei la București, în fața imaginilor cu copii care caută hrană în pubele: „Situaţia e normală. Nu se mănâncă din gunoaie, sunt actori plătiţi”. Cum descrie viața în țara în care pâinea costă mai mult decât un plin de benzină

Citește mai multe despre Facebook pe Libertatea.

Comentarii