Mergi direct la conținut »
Care iubit indian? Vântur a interzis orice întrebare sau referire la Salman Khan | EXCLUSIV
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Care iubit indian? Vântur a interzis orice întrebare sau referire la Salman Khan | EXCLUSIV

Care iubit indian? Vântur a interzis orice întrebare sau referire la Salman Khan | EXCLUSIV

De Sabina Ivănică,

Ceea ce până nu demult părea doar un zvon este acum o poveste cu subiect, predicat, un prinţ indian şi o prinţesă dâmboviţeană. Nu e zi de la Dumnezeu, sau de la Buddha, în care presa de la Bollywood să nu publice poze sau informaţii care să sublinieze faptul că Iulia şi Salman sunt făcuţi să trăiască împreună până la adânci bătrâneţi. Dar nici unul nu reacţionează. În aceste condiţii, nu e de mirare că în ţară curiozitatea a atins cote maxime şi toată lumea vrea să ştie: va fi nuntă la Bollywood?

Pleacă în Cipru

Ca să fie sigură că întrebarea nu-i va fi adresată în faţă şi nici prin intermediul echipei care se ocupă de imaginea ei pe perioada contractului cu Pro, Vântur a pus condiţia din start: nici o referire la Salman Khan, indiferent de adresant sau context. Şi, potrivit surselor noastre, abia după ce s-a asigurat că regula a fost asimilată de toţi cei responsabili să vegheze asupra intimităţii ei, Iul i a a semnat contractul, iar zilele acestea va lua drumul Ciprului, unde vor avea loc filmările pentru “Ferma vedetelor”. Asta în timp ce, în India, Salman Khan, cel despre care refuză să vorbească, are grijă să nu se plictisească…
Când Iulia nu-i acasă… Întâlnire nocturnă cu fosta iubită
În timp ce Iulia îşi aranjează ploile profesionale acasă, Salman se ocupă de cele personale… ale fostelor în India. Proaspăt despărţită de iubit, actriţa indiană Katrina Kaif s-a refugiat să-şi lingă rănile în braţele lui.

După despărţirea de Ranbir Kapoor, Katrina a aterizat direct în braţele lui Salman
Publicaţiile indiene nu îl pierd deloc din ochi pe Salman Khan, urmărindu-l la orice pas. Astfel, nu mică le-a fost surpriza când, serile trecute, l-au surprins pe acesta în compania fostei lui iubite, Katrina Kaif, cu care a format unul dintre cele mai iubite cupluri de la Bollywood. Actriţa indiană s-a despărţit recent de iubitul ei, Ranbir Kapoor, cu care a avut o relaţie de şase ani, şi a fugit imediat la Salman Khan să o consoleze, lucru care nu prea are cum să-i pice bine româncei noastre. Jurnaliştii din Mumbai spun că actorul şi Katrina au stat împreună mai bine de două ore într-un restaurant, menţionând că nu ar fi exclus ca ei să se împace. Însă reprezentantul actriţei a negat informaţia, precizând că Salman dădea o petrecere la restaurant şi Katrina a decis să i se alăture. (Andreea Ciocănel)

Close
Închide
  Close