Mergi direct la conținut »
Cât de greu o ducea Cristina Stamate cu banii. S-a împrumutat la colegi ca să se opereze
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cât de greu o ducea Cristina Stamate cu banii. S-a împrumutat la colegi ca să se opereze

Cât de greu o ducea Cristina Stamate cu banii. S-a împrumutat la colegi ca să se opereze

Puțină lume știe că actrița Cristina Stamate o ducea foarte greu cu banii și că a fost nevoită să se împrumute la colegi pentru a se putea opera.

De Dana Aramă,

În ianuarie 2015, Cristina Stamate a trecut prin momente extrem de dificile. A fost operată pe cord deschis din pricina faptului că a fost diagnosticată cu insuficiență mitrală. Intervenția chirurgicală a durat șase ore.

După intervenția chirurgicală pe care a suferit-o, Cristina Stamate povestea că a fost nevoită să se împrumute de bani la colegi pentru a-și putea plăti operația pe care o făcuse la o clinică privată.

„Am împrumutat nişte bani, dar e alegerea mea că am făcut operaţia la o clinică particulară. Eu am ales, pentru că ştiam că la un spital de stat totul e la grămadă. Nu am fost nevoită să mă întorc la teatru, ci mi-am dorit să fac asta.

Am ştiut cât costă. Aveam nişte bani puşi deoparte pentru zile negre şi atunci am avut prieteni buni care mi-au dat bani, care nu mi-au pus condiţii. Mi-au spus să le dau banii când pot”, spunea vedeta la vremea respectivă.

 

Cine a fost Cristina Stamate

 

Cristina Stamate s-a născut pe 8 februarie 1946, la București. De-a lungul carierei, vedeta a avut sute de roluri, cupletele sale la Teatrul Tănase bucurând generații după generați de spectatori care abia așteptau să o vadă pe scenă.

Devenită actriță de comedie, Cristina Stamate mărturisea că a vrut să se facă medic, apoi avocat, dar n-a fost să fie. A jucat ani de zile pe scena teatrului de Revistă Constantin Tănase, glumele ei și chipul extrem de expresiv ajungând rapid la sufletele spectatorilor.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

De asemenea, actrița a făcut rolurile remarcabile și în cinematografie, printre filmele sale de succes numărându-se „Grăbește-te încet”, din anul 1981, și „Secretul lui Bachus”, realizat în anul 1984.

Cristina Stamate a fost căsătorită, timp de 11 ani, cu Dan Ivănescu. S-a măritat virgină, iar ulterior nu și-a mai refăcut viața alături de alt bărbat.

Cristina Stamate a murit luni dimineață, 27 noiembrie, pe patul unui spital de la Floreasca, acolo unde era internată de câteva zile. Avea 71 de ani, iar în ultii ani suferea de probleme grave la inimă. Cristina Stamate s-a stins la numai o zi după înmormântarea celei care i-a fost colegă și foarte bună prietenă, Stela Popescu.


Citește și: Iubirea neîmpărtășită a Cristinei Stamate. A fost îndrăgostită de Ștefan Bănică Senior


 

Close
Închide
  Close