Mergi direct la conținut »
Cătalin Măruță și-a plimbat băiatul, pe David, cu metroul, autobuzul și tramvaiul. “În oraș, ca băieții!" | GALERIE FOTO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cătalin Măruță și-a plimbat băiatul, pe David, cu metroul, autobuzul și tramvaiul. “În oraș, ca băieții!" | GALERIE FOTO

Cătalin Măruță și-a plimbat băiatul, pe David, cu metroul, autobuzul și tramvaiul. “În oraș, ca băieții!” | GALERIE FOTO

Cătalin Măruță și-a plimbat băiatul cu metroul, autobuzul și tramvaiul. Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide și mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi par făcuți unul pentru altul și strălucesc atunci când sunt împreună.

De Dragoș Tănase,

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în 2005, iar trei ani mai târziu și-au oficializat relația. Cei doi s-au căsătorit la Târgu-Jiu, nunta lor fiind una de poveste. Iată imagini de colecție de la nunta Andrei și a lui Cătălin Măruță. Așa s-a aflat numele real al artistei!

Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. La rândul său, Cătălin Măruță este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune de la noi. Cuplul are doi copii împreună: un băiețel pe nume David și o fetiță care se numește Eva.

Ei bine, sătul de plimbările cu mașina, vedeta TV s-a hotărât să îi arate fiului său și alte metode de deplasare prin București.

“În oraș, ca băieții! Azi cu metroul, autobuzul și tramvaiul! Vă salutăm!”, acesta este mesajul care descrie imaginile postate pe pagina sa de Facebook.

În schimb, vinerea trecută, fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță a făcut show la masa juraților de la Românii au talent. I-a luat locul mamei și s-a pus pe glume | VIDEO

FOTO: Facebook.com/CatalinMarutaOficial

Citește și Cătălin Măruță, declarație de dragoste pentru Andra. Cele mai frumoase vorbe de iubire

VIDEO EXCLUSIV/ Lui Cătălin Măruță i-au luat doar trei minute să se pregătească pentru Viva Party 18 ani. Însă Andra…

Andra și Cătălin Măruță au atras toate privirile la petrecerea Viva! 18 ani. Cum s-au îmbrăcat

Andra, mesaj de ziua lui Cătălin Măruță. “Am mulți Constantini în viața mea”

Cătălin Măruță, declarații bombă despre perioada în care a lucra la alt post tv. “ Am trimis toți banii înapoi. M-am dus la Vântu și i-am zis… ”

Cea mai haioasă poză cu Andra și Cătălin Măruță. Cum i-a fotografiat fiul lor

 

Close
Închide
  Close