Mergi direct la conținut »
Ce bine arată fosta soție a lui Răzvan Simion. "Copiii tăi au cu ce se mândri"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce bine arată fosta soție a lui Răzvan Simion. "Copiii tăi au cu ce se mândri"

Ce bine arată fosta soție a lui Răzvan Simion. „Copiii tăi au cu ce se mândri”

Diana Simion fosta soție a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, arată extraordinar de bine. Aceasta a primit numeroase complimente pentru felul în care arată.

De Dana Aramă,

Fosta parteneră de viață a „matinalului” de la Antena 1 a postat o fotografie cu ea pe o reșea de socializare. Îmbrăcată lejer, în blugi și o bluză, Diana Simion arată extraordinar de bine. De altfel, fosta soție a lui Răzvan Simion a primit numeroase complimente din partea pritenilor din mediul virtual:

„Ești o femeie delicată și educată, copiii tăi au cu ce se mândri. Îți doresc să ai parte de fericirea pe care o meriți din plin”, ” Clasă!”, „Hot, hot”.

 

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion a fost căsătorit, timp de mulți ani, cu Diana Simion. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, o fetiță pe nume Ianca și un băiat care se numește Tudor. După separarea de Răzvan Simion, Diana s-a mutat împreună cu cei doi copii ai lor la Timișoara, acolo unde a încercat să își vadă mai departe de viață și și-a construit o vilă superbă. În prezent, Răzvan Simion are o relație cu cântăreața Lidia Buble.

Citește și: WikiLeaks: Julian Assange o să fie arestat în „câteva ore sau zile”. Organizația acuză ambasada Ecuadorului că-l va „expulza”

 

Close
Închide
  Close