Mergi direct la conținut »
Ce i-a cerut fiul Annei Lesko. "Mă face din cuvinte, sunt dezarmată în fața lui"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce i-a cerut fiul Annei Lesko. "Mă face din cuvinte, sunt dezarmată în fața lui"

Ce i-a cerut fiul Annei Lesko. „Mă face din cuvinte, sunt dezarmată în fața lui”

Anna Lesko a afirmat că se simte dezarmată în fața fiului ei, Adam. Vedeta a mărturisit că băiețelul său i-a spus că își dorește o surioară.

Cântăreața Anna Lesko are o relație specială cu fiul ei, Adam. Despre micuț a vorbit vedeta într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

„Asta e o perioadă super. Comunici cu el tot. Mă face din cuvinte, eu sunt dezarmată în faţa lui. Când vine şi îmi spune că sunt comoara lui şi că sunt cea mai bună mamă din lume…

Este bărbatul vieţii mele şi efectiv nu pot rezista în faţa lui. Adam e pe primul loc. Are momente în care vrea doar cu mine anumite chestii şi îl dau pe Adrian deoparte.

Acum a zis că vrea o surioară… Mami vrea, n-are nicio problemă. Doar să avem timp. Eu sunt deschisă”, a declarat Anna Lesko.

Citește și: Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

 

Close
Închide
  Close