De Dana Aramă,

Bianca Drăgușanu, care formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, a fost curtată de mulți bărbați de-a lungul vremii.

La emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, Bianca Drăgușanu, care este mama unei fetițe pe nume Sofia Natalia, și-a amintit de un episod din viața sa când a tot fost curtată de un bărbat, dar l-a refuzat. ce i-a spus atunci acesta, i-a rămas foarte puternic în minte vedetei.

 „V-ați obișnuit deja cu mine și v-ați prins că eu sunt o fire foarte ambițioasă. Dacă îmi pun ceva în cap, nu mă las până nu reușesc. Dar știți de ce sunt așa?

Acum un timp mă tot curta un băiat care mă invită la film. Nu prea îmi plăcea așa și l-am refuzat de câteva ori. El zicea: „Ok, data viitoare” și încerca iar după un timp, eu iar găseam ceva de făcut și nu mă duceam.

Ultima oară când l-am refuzat, el mi-a zis foarte tăios: „Dacă vrei, găsești o cale, dacă nu vrei, găsești o scuză”. Cuvintele alea mi-au devenit motto în viață.

Teoria asta este valabilă în dragoste, carieră, prietenie, în absolut orice sector al vieții. Dacă e să rezumăm asta la iubire, care e cel mai frecvent motiv de ceartă?

Eu am fost selectivă și am oprit în viața mea omul care și-a făcut timp să stea cu mine, indiferent cât de ocupat ar fi fost”, a declarat Bianca Dragusanu.


Citește și: Cum a început relația dintre Andi Moisescu și Olivia Steer. „Am trăit cu impresia că e prins într-o relație serioasă, cu perspective” | FOTO


 

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor
GSP.RO

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă