MENIU CAUTĂ

Ce a pățit Nasrin Ameri după ce a mers de urgență la spital. Prezentatoarea s-a blocat când a auzit ce îi spune medical. “Nu avem termometru“

Distribuie

 Nasrin Ameri a avut parte de un șoc atunci când a mers de urgență la spital pentru că s-a simțit rău. Prezentatoarea tv de la Antena Stars a povestit în cadrul emisiunii matinale, cu medicul i-a spus că are febră, însă nu știe cât, pentru că nu are...termometru, un obiect banal ce ar fi trebuit să existe în fiecare unitate medicală.

Medicul care s-a ocupat de ea i-a spus că nu-i poate lua tempereratura, pentru că nu există niciun termometru în unitatea spitalicească.

„Am fost la un spital din Bucureşti. Mi-a spus: ! I-am zis: . El: . I-am spus totuşi că trebuie termometru, a pus mâna pe fruntea mea şi a zis că am cam 38. Mi-au spus să mă duc acasă şi să urmez tratament”, a povestit Nasrin Ameri în cadrul emisiunii „Star Matinal de Weekend” de la Antena Stars.

Citește și

Iulia Albu le-a studiat și a dat verdictul. Carmen Dan, „coafată după un catalog Igiena 1980”, Viorica Dăncilă, „ținută impecabilă”!

 

Comentarii