MENIU CAUTĂ
11 Ian. 2019 14:15

Ce pofte are Simona Gherghe. Prezentatoarea tv este însărcinată cu cel de-al doilea copil. “Chiar a ieșit bun“

Distribuie

Simona Gherghe este din nou însărcinată, trăiește din plin această perioadă și își face toate poftele culinare. Vedeta le-a arătat tuturor ce a gătit.

Simona Gherghe a poftit la peşte, dar nu la orice fel de peşte, ci la o reţetă destul de sofisticată care i-a ieșit de minune.

„Am gătit biban în crustă de sare, inspirată de o reţetă formidabilă făcută de @adihadean în noaptea de Revelion. Nu că mă laud, dar chiar a ieşit bun, bun! Nu e un ”plating” reuşit, data viitoare mă voi strădui mai mult :)) #homecooking #fishoftheday”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct va deveni mamă din nou. Jurnalista a fost dată de gol de Dan Capatos, colegul ei de trust, în direct, în urma unei gafe. În momentul în care a citit o știre speculativă referitoare la acest subiect, Dan Capatos a mărturisit adevărul, fără să vrea: „V-am zis eu?!’, s-a dat de gol el, fără să realizeze că știrea citită era una… cu semnul întrebării, scrie Revista Viva!

Citește și

GALERIE FOTO | Cum s-au îmbrăcat femeile din politică la ceremonia preluării Președinției Consiliului UE. Doamnele au mizat pe negru!

 

Comentarii