MENIU CAUTĂ
20 Ian. 2015 15:45 , de Iulian Simbeteanu

Ce reacție a avut tatăl Alinei Plugaru când a aflat că fiica lui juca în filme pentru adulți: ”Şapte luni mi-a fost ruşine să-l sun”

Distribuie

'O prietenă m-a sunat şi mi-a spus că eram pe prima pagină a unui ziar, cu poza şi numele meu de familie… Tata nu ştia ce făceam eu în America, a aflat din ziar cu ce mă mă ocupam. Şapte luni mi-a fost ruşine să-l sun. Poate că pentru el a fost un şoc', a povestit Alina Plugaru, la emisiunea 'Teo Show', de la Kanal D.
Totuşi, când şi-a luat inima în dinţi şi a avut curaj să vorbească cu tatăl ei, Alina a avut o surpriză.
'Mi-a spus: «faci ce vrei, eu mi-am făcut datoria, te-am crescut până la 18 ani». A avut o reacţie forte OK, nici acum nu îmi vine să cred că a avut o reacţie atât de calmă', a  mărturisit Alina.
Tatăl fostei vedete a filmelor pentru adulţi s-a luptat să-şi crească singur cei trei copii, după ce a divorţat de mama lor, când Alina avea 7 ani.
'Toţi trei am ales să rămânem cu tata şi judecătorul ne-a dat lui. Tatăl nostru s-a luptat foarte mult să ne crească pe toţi trei.  Mama s-a împăcat destul de uşor cu situaţia, având în vedere că 14-16 ani nu a dat niciun semn de viaţă.  Eu am fost contactată la decesul ei, de cineva din familia ei, să mă anunţe că a murit. M-a deranjat faptul că nu m-a căutat niciodată cât timp a fost în viaţă', a povestit Alina.

Comentarii