Mergi direct la conținut »
Ce simpatică s-a făcut fetița lui Jojo și a lui Paul Ipate. "Știu care este rostul meu pe lume"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce simpatică s-a făcut fetița lui Jojo și a lui Paul Ipate. "Știu care este rostul meu pe lume"

Ce simpatică s-a făcut fetița lui Jojo și a lui Paul Ipate. „Știu care este rostul meu pe lume”

Zora, fiica lui Jojo și a lui Paul Ipate, este mai simpatică pe zi ce trece. Micuța este adorabilă.

De Dana Aramă,

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, are o familie fericită alături de actorul Paul Ipate. Cei doi au împreună o fiică, Zora, care a venit pe lume în luna ianuarie a anului trecut. Jojo mai are un băiețel, Achim, din mariajul anterior.
Actrița este topită după fiica ei, la fel și partenerul ei de viață, paul Ipate. Zora crește pe zi ce trece și este din ce în ce mai simpatică.

Jojo a făcut publică, pe pagina sa de pe o rețea de socializare, o fotografie extrem de frumoasă în care apar Paul Ipate și micuța Zora, cei doi fiind surprinși într-un moment emoționant pe o bancă.

„Când mă uit la ei știu care este rostul meu pe lume. Știu de ce am venit aici și încotro mă îndrept. Cred că iubirea guvernează întregul univers și noi suntem alcătuiți din iubire. #iubesc #vă iubesc @paul ipate #zora ipate #achim grama”, a spus, emoționată, Jojo.


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Miron Cozma, angajat fictiv de primarul Pandele. De un an și jumătate n-a trecut pe la serviciu!


 

 
 
Close
Close
Închide