MENIU CAUTĂ
26 Sep. 2017 15:33

Cea mai „cuminte” ipostază în care s-a afișat Delia. „Parcă nu ești tu”

Distribuie

Delia și-a obișnuit fanii cu cele mai extravaganțe ținute și apariții. Cea mai recentă ipostază a acesteia i-a șocat pe admiratorii ei.

În haine care mai de care mai colorate, cu coafuri avangardiste și făcând tot felul de grimase – așa s-a afișat Delia, care de curând a vorbit despre soțul său, în ultima vreme în fața admiratorilor săi.

Astfel că, una dintre cele mai recente imagini pe care cântăreața le-a postat pe contul său de pe o rețea de socializare i-a uimit la culme pe admiratorii săi.

Delia, care a explicat de ce nu face un copil, este îmbrăcată extrem de sobru, într-un costum cu pantalon și o cășașă cu cravată, încheiată până-n gât și este coafată foarte simplu.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

„În sfârșit o poză în care îmi place de ea. în toate pozele se strâmbă, se prostește rău de tot”, ” E urâtă rău îmbrăcămintea! Și freza de babă… dar sigur e o glumă!”, „Uauuuu, parcă nu ești tu! Ești frumoasă și așa „serioasă”, dar în haine colorate ești cea mai tare”, „Își stă super! Poate ar trebui să adopți mai des acest stil vestimentar”, „Atunci când Delia demonstrează că poate fi și o doamnă”, „În sfârșit o ținută în limita bunului simț”, „În sfârșit o poză cu o femeie, nu cu un clovn”, „Un pic de normal”. „Decât cu porcăriile alea în cap, mai bine așa. Arăți trăznet”, i-au comentat admiratorii.


Citește și: REPORTAJ: Dezvăluirile unui polițist craiovean, vorbitor de rromani. În patrulă la picioarele Tour Eiffel: Polițiștii erau ținte pentru teroriști'


 

Comentarii