Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Cea mai puternică femeie din România a șocat la ”Românii au talent”. „Trag un tir de 7 tone”
Entertainment Libertatea > Entertainment > VIDEO/ Cea mai puternică femeie din România a șocat la ”Românii au talent”. „Trag un tir de 7 tone”

VIDEO/ Cea mai puternică femeie din România a șocat la ”Românii au talent”. „Trag un tir de 7 tone”

Smiley, Pavel Bartos și 100 de kilograme de fier au fost floare la ureche pentru ea. Adriana Geamănu a șocat vineri seara, la „Românii au talent”. Juriul a trimis-o în etapa următoare, cu patru de da.

Adriana are o poveste de viață impresionantă. Aceasta a mers la concursuri de specialitate în țară,  în Europa și urmează America. Cel mai important moment din punct de vedere profesional a fost competiția Arnold Classic Europa, cea mai râvnită de toți sportivii din domeniu și nu numai. Arnold Schwarzenegger este cel care organizează în Europa cel mai mare festival din lume ce cuprinde mult mai multe sporturi, ca la Olimpiadă, iar Adriana a obținut locul 2, acum trei săptămâni, la acest concurs.

Cine este Adriana Geamănu

„Aș putea să trag un TIR de 7 tone. Pot trage orice după mine orice. Chiar și un avion, deși multora le este greu să creadă.  Sunt calmă, iubitoare. Sunt un om normal. Am titlul de cea mai puternică femeie din țară, desemnată”, a spus concurenta de la Românii au talent. Visul Adrianei este să devină locul I mondial, să fie cea mai puternică femeie din lume, însă ”prefer să las destinul să lucreze, să fie o surpriză chiar și pentru mine”. Dacă ar câștiga marele premiu la ”Românii au talent”, ar investi banii în organizarea competițiilor de forță, inclusiv pentru persoane cu dizabilități. Spune că are mulți colegi sportivi cu probleme, dar aceștia nu sunt puși în valoare atât cât ar trebui.

Adriana are o relație de câțiva ani. Logodnicul ei este sportiv de performanță, practică și el același sport. ”Iubesc să văd femei puternice, femei curajoase, care-și urmează visul. Felicitări pentru ceea ce faci!”, a fost reacția Andrei, după momentul de la Românii au talent.

Citește și

EXCLUSIV | Le dădeau alimente amestecate cu nisip! Dosarul „Moscova 2”, care reinventariază tezaurul românesc dus la ruși, conține și dovezi ale masacrului împotriva evreilor din Basarabia aflată în România Mare

 

Close
Închide
  Close