Mergi direct la conținut »
CFDA Fashion Awards 2017. Heidi Klum și Meg Ryan au făcut senzație în alb
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > CFDA Fashion Awards 2017. Heidi Klum și Meg Ryan au făcut senzație în alb

CFDA Fashion Awards 2017. Heidi Klum și Meg Ryan au făcut senzație în alb

Poate că vedetele fashionului sunt modele precum Gigi și Bella Hadid, Lily Aldridge sau Sara Sampaio, dar luni seara, la CFDA Fashion Awards, premiile modei americane, când pe covorul roșiu au apărut Meg Ryan și Heidi Klum, toți ochii s-au îndreptat spre ele.

Îmbrăcate complet în alb, cele două ”bătrânele” le-au eclipsat pe multe dintre modelele care și-au făcut apariția la evenimentul organizat la New York.

Heidi Klum a arătat minunat la CFDA Fashion Awards 2017

Heidi Klum, în vârstă de 44 de ani, a impresionat cu rochia sa albă creată de Zac Posen. Cu un decolteu adânc și spatele gol, fostul model Victoria Secret arată că deși este mamă a patru copii, încă se poate compara cu orice model prezent la premiile modei americane.

CFDA Fashion Awards 2017

Singurele bijuterii purtate de jurata de la Americas Got Talent, care a pozat prima dată goală la 43 de ani, au fost un colier subțire, lung, până la talie, care a umplut perfect decolteul generos, și inele.

Meg Ryan a făcut senzație la CFDA Fashion Awards 2017

Meg Ryan a dovedit încă odată, dacă mai era nevoie, că în ciuda celor 55 de ani ai săi, arată incredibil, iar rochia pe care a purtat-o la gala de luni seara i-a venit perfect, evidențiindu-i trupul tonifiat de numeroasele ore de yoga.

CFDA Fashion Awards 2017

Actrița a purtat o rochie de culoarea fildeșului, lungă cu trenă, creată de Christian Siriano. Imaginea actriței din When Harry Met Sally a amintit foarte mult de strălucirea Hollywoodului din 40. Cu un decolteu adânc și bretele foarte subțiri, rochia îi evidenția pieptul și punea în evidență silueta filiformă.

CFDA Fashion Awards 2017

La această rochie, Ryan a purtat doar cercei și o brățară de diamante.

Close
Închide
  Close