Mergi direct la conținut »
Cine i-a arătat Monicăi Tatoiu cum arată un prezervativ. "Eu nu am văzut în viața mea, nu știu cum e cu anticoncepționalele"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cine i-a arătat Monicăi Tatoiu cum arată un prezervativ. "Eu nu am văzut în viața mea, nu știu cum e cu anticoncepționalele"

Cine i-a arătat Monicăi Tatoiu cum arată un prezervativ. „Eu nu am văzut în viața mea, nu știu cum e cu anticoncepționalele”

Monica Tatoiu a văzut pentru prima oară cum arată un prezervativ după ce fiul ei i-a arătat unul.

De Dana Aramă,

Monica Tatoiu are o relație extrem de solidă cu același bărbat, Victor Tatoiu, de mai bine de 35 de ani. Din mariajul lor a rezultat un băiat, Victoraș, care anul trecut a împlinit 23 de ani și de care femeia de afaceri este foarte mândră.

Legătura dintre Monica Tatoiu și fiul ei este una foarte strânsă, cei doi înțelegându-se de minune.


De altfel, vedeta mărturisea că băiatul ei, Victoraș, a fost cel care i-a arătat pentru prima oară un prezervativ.

“Aveam 38 de ani când am născut, a fost prima şi ultima sarcină. Eu nu am văzut în viaţa mea un prezervativ, nu ştiu cum e cu anticoncepţionalele. Ştiţi cine mi-a arătat cum arată un prezervativ? Evident că fiul meu! Singurul lucru pentru care trebuie să vă luptaţi este ca progenitura voastră să fie fericită, nu trebuie să fie la fel ca părinţii lor. Eu aş vrea să îl văd cu o sută de mii de femei, să nu mă sune o lună de zile”, declara Monica Tatoiu într-un interviu din urmă cu ceva timp pe care l-a acordat pentru un post de televiziune.


Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. Hoția defăimează România – ”delictul de țară” deja legiferat


 

Close
Închide
  Close