MENIU CAUTĂ

Cine e blonda sexy care apare pe telefonul lui Cabral. Prezentatorul de televiziune a înlăturat orice dubiu

Distribuie

Cabral și-a arătat telefonul spart fanilor săi de pe Facebook, însă aceștia au remarcat imediat imaginea cu o blondă sexy care apare pe ecranul acestuia.

Prezentatorul de televiziune Cabral și-a spart ecranul telefonului. În încercarea de a găsi un service unde să ducă aparatul, acesta a postat o imagine cu telefonul pe contul său de socializare.

„Ăăă… mda. Praf- cioburi. De luni, așa. Știe cineva unde se poate schimba ecranul unui N…8?”, i-a întrebat Cabral pe fanii săi.

Prezentatorul de televiziune a primit numeroase răspunsuri, dar și întrebări legate despre cine este blonda sexy, filmată din spate și îmbrăcată în costum de baie care apare pe ecranul telefonului său.

Pentru a nu lăsa loc interpretărilor dee nici un fel, Cabral a explicat că blonda respectivă este nimeni alta decât soția sa, Andreea Ibacka.
 „Foarte tare wallpaper-ul!”, i-a spus un internaut lui Cabral.

 „E soția. Mea. :))”, a răspuns imediat Cabral.

„1. Poza e fix ce trebuie. E nevasta-mea.
2. Magazinele te trimit la service-uri. Pe baza de colaborare/comision între ei, nu bazat pe calitate/preț bun.
3. Nu schimbă orice service ecranul de N… Că e curbat, maică…”, a mai spus prezentatorul de televiziune.

Recent, soția lui Cabral, Andreea Ibacka, anunța că este însărcinată. Acesta este primul copil al blondei și al doilea al partenerului ei de viață. Cabral mai are o fiică, Inoke, din mariajul cu Luana Ibacka.


Citește și: Psihologul Libertatea, despre polițista care și-a împușcat mortal mama, bebelușul și apoi s-a sinucis: „Este vorba fie de o nevroză despresivă Post Partum, fie de o psihoză Post Partum”


 

Citește mai multe despre Andreea Ibacka, Cabral Ibacka, ecran și Telefon pe Libertatea.

Comentarii