Mergi direct la conținut »
Cine este persoana care o ajută pe Anca Serea să crească 5 copii. Bona, depășită de situație
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cine este persoana care o ajută pe Anca Serea să crească 5 copii. Bona, depășită de situație

Cine este persoana care o ajută pe Anca Serea să crească 5 copii. Bona, depășită de situație

Anca Serea are 37 de ani și cinci copii, mulți considerând-o mama eroină a showbiz-ului din România. La fel ca majoritatea vedetelor de la noi, şi soţia lui Adi Sînă a angajat o bonă, dar nu a fost însă suficient, așa că vedeta s-a bazat pe sprijinul mamei sale, care locuiește foarte aproape de ea.

„Îmi plac foarte mult copiii și nu ascund asta. Întotdeauna mi-am dorit să am o familie mare. Ei sunt rațiunea mea de a fi. Ei îmi oferă energia de care am nevoie și probabil că vom mai avea unul sau doi copii dacă așa o să fie, nu ne-am gândit să ne oprim aici. Este împlinirea mea ca mamă și ca femeie. E ceva uimitor să fii iubită de soț și să oferi atâta dragoste în jur. Avem două case.

Într-una locuiește mama mea, care mă ajută foarte mult. Și în cealaltă noi, cu copiii. Ea gătește de cele mai multe ori pentru toată lumea. Mă ajută cu cei mici, uneori chiar și la teme. Facem niște sacrificii și muncim pentru ei, pentru că nu se poate dacă nu muncești și nu faci eforturi. M-a ajutat Dumnezeu să am o familie numeroasă. Să fie și copiii reușiți, potoliți și cu mama lângă mine.  Nu știu cum se vede din afară, dar noi suntem foarte recunoscători pentru tot ce avem și pentru ceea ce ni se întâmplă. Când am avut cele mai negre momente în viață și am rămas singură cu doi copii, crede-mă că nu a fost nimeni ca să-mi bată la poartă în afară de mama și de fratele meu”, mărturisea Anca Serea recent.

Citește și

„Dorm într-o școală distrusă de uragan”. Prima parte a jurnalului pe care îl ține în Libertatea Andrei Crețu, românul plecat voluntar să refacă locuințele afectate de uraganele din Caraibe

 

Close
Închide
  Close