MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

CLAUDIA PAVEL, alias CREAM, E acum MĂMICĂ, dar UITE ce FORME avea ÎNAINTE SĂ NASCĂ! FOTO

Distribuie

Deşi a dispărut în ultimul an din atenţia presei, traiul peste hotare, în America, se pare că îi prieşte: a devenit mămică, este logodită şi îi merge bine şi în muzică.Iar până în mesajul postat pe Facebook, în care îşi anunţa fanii că a devenit mămică, a postat fotografii în care putem vedea că nu degeaba este considerată una dintre cele mai sexy vedete din România.
Nici prea înaltă, nici prea scundă, cu o greutate potrivită, cu un fund bombat, un bust ferm şi un păr creţ răvăşitor, Cream arăta incredibil de bine înainte să devină mămică. Şi, ţinând cont că niciodată nu a avut probleme cu kilogramele în plus, este posibil ca şi duăp sarcină vedeta să-şi revină repede şi să redobândească formele de dinainte de a rămâne gravidă. Fanii sunt totuşi curioşi să o vadă pe artistă după experienţa emoţionantă pe care a trăit-o.
INFO
Claudia Pavel alias Claudia Cream (n. 19 octombrie 1984 în Mangalia) a început să lupte pentru visul său de la numai 7 ani, când a luat primele lecții de muzica. Și-a cultivat talentul și vocea remarcabilă, iar la 15 ani și-a făcut debutul pe scena muzicală din România alături de grupul Candy.
Deși succesul a fost considerabil, Claudia a decis să se îndrepte către o carieră solo, într-un moment când a fi component într-o formație dance îți asigura un loc călduț în muzica din România. S-a lansat sub titulatura „Cream” in anul 2002, odată cu lansarea primului ei single „Mai Aproape” si a primului album solo „Crede În Mine”. A urmat cel de-al doilea single, „Cânt pentru tine”, după care în 2003, pe 20 noiembrie, lansează cel de-al doilea album „Aștept”. De pe acest album ea promovează 2 piese „Închide Ochii”, o colaborare cu Marius Moga si „Jumătatea Mea”, un featuring cu trupa Simplu. Al treilea album, intitulat „Te vreau”, este lansat pe 01 ianuarie 2005.
„Nu Din Prima Seară” este piesa ce promovează materialul. Pe 12 ianuarie 2006 apare și cel de-al patrulea material sub numele de „48 De Ore”, de pe care sunt lansate 2 single-uri: „Cântecul Inimii” și „Știu Ce-ți Place” (Vanilla Cream), un featuring cu Matteo. După 2 ani de muncă in străinatate, Claudia Pavel se întoarce cu un material nou-nouț și cu un nume de scenă nou: „Claudia Cream”. La sfârșitul anului 2008, lanseaza piesa „Candy” care prinde foarte bine la public și urcă pe primul loc in topuri.
Piesa face parte de pe albumul Wrong Girl For That, un material realizat și masterizat exclusiv în Suedia, Germania, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. Artista a lucrat cu echipa care a masterizat și albumele trupei ABBA. Cel de-al doilea single „Just A Little Bit” este surpriza albumului pentru ca pe ea cantă și celebrul artist Fatman Scoop. Lansarea oficială a albumului a avut loc pe 06 august în Discoteca Tineretului din Costinești, Constanța. Următorul single, „Don’t Miss Missing You”, a aparut în toamna anului 2009.
Citeşte şi:

Comentarii