Mergi direct la conținut »
Connect-R, despre împăcarea cu Misha. Cei doi s-au întors din Zanzibar. „Vom rămâne o familie”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Connect-R, despre împăcarea cu Misha. Cei doi s-au întors din Zanzibar. „Vom rămâne o familie”

Connect-R, despre împăcarea cu Misha. Cei doi s-au întors din Zanzibar. „Vom rămâne o familie”

Connect-R și Misha au surprins pe toată lumea atunci când au plecat împreuă cu fetița lor, în vacanță, în Zanzibar. Artistul a povestit cel fel de relație are cu fosta soție și ce se va întâmpla cu ei.

„Am stat nouă zile în Zanzibar, am fost cu fetele, cu sor-mea, cu cumnatul meu, cu familia, vreo trei familii. Chiar a fost frumos! Este un loc în care te duci să dormi, să stai, să te linişteşti. (…) Eu am spus-o şi o mai spun: vom rămâne o familie. Avem un copil de crescut, suntem oricum super prieteni, asta ne va ţine mult timp împreună cumva”, a spus Connect-R, într-o emisiune tv.

Misha, goală pe plaja din Zanzibar

Misha și-a surprins fanii de pe contul de socializare, după ce a postat o inagine, în care apare goală pe plaja din Zanzibar. Artista și-a expus fără nicio reținere bustul generos. În fotografia postată pe Instagram, Misha pare că este complet goală, însă singurul lucru cu care este îmbrăcată este o pereche de bikini de culoarea pielii. Fosta soţie a lui Connect-R a încins atmosfera pe contul de socializare.

Misha și Connect-R au divorțat în secret, în urmă cu aproape trei ani, însă au păstrat o relație de prietenie, de dragul fiicei lor Maya. Spre deosebire de alte cupluri din showbiz, care s-au despărțit cu scandal, cei doi au reușit să ajungă la o înțelegere, pentru ca totul să fie bine pe viitor.

Citește și

Mărturisirile unei mame al cărei copil este diagnosticat cu Asperger. “Îl iau în brațe și îi spun: «Nu-i nimic, ne luptăm împreună cu monstrul»”

Close
Închide
  Close